Majmok bolygója: a Disney új filmje reboot lehet?

MOZI HÍREK – Teljesen elölről kezdődhet a Majmok bolygója filmes széria, akár még úgy is, hogy az 1968-as filmből egyfajta remake-et készítenek.

2001-ben már készült egy reboot az első filmből (illetve a regényből, mely alapján a 68-as film készült), azt Tim Burton rendezte és Mark Wahlberg volt a főszereplője. Most nagyon úgy tűnik, hogy a franchise ismét ezt az utat választja. Érdekes döntés a Disney részéről, lévén az a film elég nyögvenyelősen szerepelt a mozikasszáknál is: a 100 millió dolláros büdzséjével mindössze 362 milliót tudott összeszedni, ami elég sovány bevételnek számít egy ilyen blockbusternél.

A filmet ezúttal Wes Ball rendezi, aki leginkább az Útvesztő-sorozatról ismert. A sztorit egyelőre még hétpecsétes titok őrzi, Ball mindössze annyit mondott, hogy „azt fogja honorálni, ami azelőtt volt” („what’s come before.”), ami elég rejtélyes, de jelentheti azt, hogy egy újabb teljes reboottal lehet dolgunk.

Az Majmok bolygója – Háború egyébként bár kritikai téren nem aratott túl nagy sikert, viszont jól teljesített a kasszáknál és ennek is köszönhetően kaszált összesen 1.67 milliárd dollárt – írja a Movieweb. Az Andy Serkis főszereplésével készült film tulajdonképpen azt mutatta be, ahogy a majmok a Földet „megörökölték”, amelyet akár folytatni is lehet, vagy teljesen elölről elkezdeni. Az új film sztorijáról, szereplőiről egyelőre semmilyen egyéb információ nincs, meglátjuk, a Disney-t süt ki a franchise-ból…

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu