TV-sorozat készül a Brothers In Armsból

MOZI HÍREK – A Gearbox már-már elfeledett IP-je a televízióra tart. (Talán a Borderlands mellett nekiülhetnének egy új játéknak.)

Scott Rosenbaum vezeti a projektet – ő a Queen of the South (magyarul Az alvilág királynője), a V, illetve a Gang Related esetében is ilyen posztot töltött be, továbbá ő volt a Shield producere is. Az első évad egy olyan második világháborús botrányból készít egy drámai feldolgozást, ami négy évtizeden át titkosítottak.

Randy Pitchford, a Gearbox vezérigazgatója is közreműködik az adaptációban – ő nem csak producer lesz, hanem a forgatókönyv írásában is segédkezni fog. Jean-Julien Baronnet (Assassin’s Creed), Richard Whelan (Band of Brothers Pacific), és Sean Haran (a Gearbox üzleti vezetője) is a projekthez köthető. Még nem tudjuk, hogy melyik amerikai televíziós hálózaton látható majd a sorozat. (Netflix esetleg?)

Rosenbaum azt mondta a közleményben, hogy megtiszteltetés számára a frontvonalban lenni (remek szójáték ez, magyarul is megállja a helyét), és alig várja, hogy egy érzéssel teli élményt alkothasson egy olyan IP-ből, ami nagyon sokat jelent a Gearbox közösségének. Rosenbaumot az vonzotta ehhez az IP-hez, hogy lényegében egy háborúról szóló show-ról van szó, de emögött mégis utcai emberek hihetetlen történetei bontakozik ki előttünk, legyen szó a katonákról, az ellenálló csoportokról, vagy a civilekről, akik minden kihívást le tudtak győzni még a nehéz helyzet ellenére is. Azt is izgalmasnak tartja, hogy az eddig titkosított, ismeretlen történeteket mutathatja be a közönségnek – olyan sztorikat, amik megrázzák őket, mert eddig nem hallhattak róluk.

A Brothers in Arms amúgy 2005-ben indult el a Brothers in Arms: Road to 30-vel PlayStation 2-n, Xboxon, Macen és Windowson. Az utolsó játék a sorozatban 2014-ben jelent meg, mobilra (Brothers in Arms: Sons of War). Talán a Gearbox elgondolkodhatna azon, hogy az emberibb történetekből esetleg valami új játékot is csinálhasson a PlayStation 5, Xbox Series X, PC hármasra. Nem csak a Borderlandsen kellene dolgoziuk.

Forrás: GameSpot

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu