Eddigi legőrültebb filmforgatási ötletét valósítja meg Tom Cruise!

MOZI HÍREK – A saját képességeit, őrült kaszkadőr nélküli filmes mutatványait állandóan tovább és tovább feszítő Tom Cruise ezzel az ötletével megint mindent felülmúl.

Közös filmes projekten dolgozik Tom Cruise és Elon Musk űrkutatási vállalata: a Space X a NASA-val, olvashatjuk a Deadline-on. Ez pedig konkrétan azt jelenti, hogy Tom Cruise a világűrben forgatja új filmjét, tehát nem csak ott játszódnak a film eseményei, hanem ott is készül a film.

Ha ez a projekt összejön, akkor ez lesz a világon az első űrben forgatott játékfilm. Ami a műfaját illeti, egy akció-kalandfilmről van szó, amely ezúttal nem a Mission: Impossible-szériába tartozik. Egyelőre még filmstúdiója sincs ennek a most még korai fejlesztési fázisban tanyázó produkciónak.

Tom Cruise korábban is hajmeresztő mutatványokat hajtott végre, az összes Mission Impossible filmben, sziklafalon mászott kötél nélkül a Mission Impossible 2 elején, a Fantom protokollban 123 emelet magasan kúszott egy dubaji felhőkarcoló oldalán, sugárhajtású repülő oldalán kapaszkodott meg a Mission: Impossible: Titkos nemzetben, szóval valahol még „logikus” is, hogy jelen pillanatban 57 éves sztár karrierje betetőzéseként a világűrben hajtson végre hasonlóan nyaktörő mutatványokat.

Hozzá kell azért tenni, hogy ez a „világűrös” ötlet nem Tom Cruise fejében fogant meg, ugyanis még 2018-ban James Cameron mesélt arról az Empire-nek, hogy ő több éve megkereste a színészt ezzel az ötlettel, ugyanis 2000-ben az oroszok bízták meg őt egy, a Nemzetközi Űrállomást bemutató 3D-s dokumentumfilm elkészítésével és Cameron ekkor gondolt arra, hogy milyen jó lenne egy filmet Cruise-zal forgatni. Ez az ötlet azonban nem valósult meg, a sokszor igazán megalomán Elon Musk kellett hozzá, hogy a filmsztár kijusson az űrbe.

Forrás: Deadline

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu