Gördeszkás hírek: új Tony Hawk’s Pro Skater? Skate 3 mobilon? Skater XL [VIDEO]

Több játék egy témába fűzve.

Jason Dill, egy profi gördeszkás a legújabb The Nine Club podcaston azt mondta a műsorvezető Chris Robertsnek (aki Dill kollégája), hogy idén egy új, Tony Hawk nevével fémjelzett gördeszkás játék érkezik, és ezt arra alapozva mondja, mert az ő dala is benn lesz a játékban, továbbá azt is elérte, hogy az ő gördeszkája is választható lehessen ebben a projektben, amiről hivatalosan még nem is hallottunk.

Ez pont az a játék lehet, amiről márciusban pletyka szintjén már szó volt – akkor ugyanis az Activision projektjei között felbukkant egy Tony Hawk’s Pro Skater Remastered is, ami azért furcsa, mert az Activision Blizzard licence 2015-ben lejárt, nem sokkal a Tony Hawk’s Pro Skater 5 megjelenése után. (Az a játék pedig nagyon borzalmas volt.) Érdekesség, hogy nemrég egy olyan játékot listáztak ki, hogy Tony Hawk’s Alcatraz – talán erről a játékról tud Dill? Lehet, hogy igen.

Amúgy Dill arról is beszélt ugyanebben a podcastben, hogy az Electronic Arts felhívta őt, és azt mondták neki, hogy a Skate 3-ból szeretnének egy mobilos verziót csinálni. Erre Dill azt mondta, hogy senki sem akarja ezt a hülyeséget – jobb ötlet lenne egy Skate 4-et csinálni, mert itt nem lehet azt megcsinálni, hogy átírják az évszámot (pl. a sportjátékoknál… lásd Madden NFL, FIFA, NHL…), hanem egy kultúrális okok miatt fejleszthetnék a Skate 4-et, ugyanis a gördeszkázás még mindig egy népszerű tényező az amerikai kultúrában. (De világszinten nem annyira, mint két évtizede – a Tony Hawk’s Pro Skater akkor élte a csúcspontját.)

Végül a Skater XL-ről beszéljünk egy keveset – a fejlesztő Easy Day Studios bejelentette, hogy a játék július 7-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra (a két konzol lemezes kiadást is kap majd), illetve Steamre. Több márka is fel fog bukkanni: 411VM, Almost, Blind, Bones, Crupie, DC Shoes, Dickies, Element, Emerica, Enjoi, éS, Etnies, Grimple Stix, Grizzly, Independent Truck Co., Lakai, Mob Grip, New Balance, Old Friends, Primitive, Ricta, SOVRN, Santa Cruz Skateboards, Sk8Mafia, Spitfire, The Nine Club, Thunder, Transworld Skateboarding, Vans, Venture.

Ez a játék legalább hivatalos, így nyáron lesz gördeszkázás.

Forrás: Gematsu, Gematsu, WCCFTech, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu