Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – hasonlóságok az Uncharted: Lost Legacy-vel?

A Marvel várva-várt Spider-Man: Miles Morales című Pókember folytatása léptékét, méretét tekintve leginkább az Uncharted: Lost Legacy szellemi örököse lesz, eseményeit egy évvel az eredeti játék után helyezi. Úgy tűnik, hogy Miles egy komplett sztoriívet kapott az új játékban.

Múlt héten, a PlayStation 5 leleplezésekor bemutatták a Spider-Man: Miles Morales című játékot, melyről a játék kreatív direktora, Brian Horton most újabb információkat árult el PlayStation Blog posztjában. A játék a saját lábán álló önálló folytatás, s Miles Morales felemelkedését járja majd körül, amint hősünk megtapasztalja különleges, új képességeit, melyek megkülönböztetik őt mentorától, Peter Parker-től. A sztori a karácsonyi szünet előtt veszi kezdetét, egy évvel az első rész eseményei után.

A történet szerint háború robbant ki egy energetikai vállalat és egy high-tech bűnbanda között, Miles Morales otthona, Harlem pedig az események hadszínterévé vált. „Miles-t alakítva egy teljes sztori-ívet tapasztalhattok meg, mely léptékét tekintve leginkább az Uncharted: Lost Legacy-re hajaz majd.” –írta Horton. „A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales egy fontos, szívből jövő, érzelmes és lényeges élmény mellyel kibővítjük a Spider-Man univerzumot. Reméljük számotokra is az lesz.” A különleges PlayStation 5 feature-ökről: A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales „szinte azonnal betölt majd, kezeli a Ray-tracinget, rendelkezik 3D audio-val, s kihasználja majd a DualSense kontrolllert is.”

A játék karakterein „4D scanneléssel” és „fejlesztett bőr-shaderekkel, spline-alapú, sokkal élethűbben mozgó hajjal” fejlesztettek. Emellett a város is új asseteket fog alkalmazni, melyek kihasználják az új konzolgeneráció nyújtotta előnyöket. Ami pedig a Marvel’s Spider-Man főszereplőjét, Peter Parker-t illeti, az Insomniac Games beteaselte, hogy még bőven akadnak el nem mondott történetek a karakterrel. A Marvel’s Spider-Man: Miles Morales viszont egy-az egyben Miles-ról szól majd, amint azt a cím is sejteti és PlayStation 5-re fog érkezni.
Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu