Cyberpunk 2077: a The Witcher 3 kardja is a játékban lesz [VIDEO]

Az autónk pedig hasonló lesz Geralt lovához, Roach-hoz.

A 2015-ben megjelent akció-RPG vége felé egy nagyon jó kardra tehetünk szert: az Aerondight velünk együtt erősödik – azaz minél nagyobb szinten vagyunk, annál nagyobb kárt okozhatunk vele ellenfeleinkben, így eléggé hatékony tud lenni a kezeink között. Nos, az Aerondight felbukkan a Cyberpunk 2077-ben is, ám nem fegyverként… vagy legalábbis nem éppen úgy fegyverként, ahogy hinnénk. A Redditen találták meg ezt az easter egget.

Igen, az Aerondight egy kocsi lesz. Úgyhogy – ha nem azzal számolunk, hogy elütünk vele másokat – ez nem lesz éppen fegyver. Még nem tudjuk, hogy a játékban használhatjuk-e, de a hirdetés révén minimum fel fog bukkanni a Cyberpunk 2077-ben. És ha már easter egg: Judy Alvarez, a Mox banda vezére egy Radiohead tetoválással rendelkezik. (Az pedig már csak bónusz, hogy a macskát meg lehet simogatni a játékban. Mindenkire ráfér egy kis kényeztetés, jutalom.)

Amúgy a kocsink hasonló lesz a The Witcher 3-ban látott Roachhoz. Egy gombnyomással tényleg oda fog gurulni hozzánk a gépjármű, ami még dudálni fog, amikor megérkezik. Hívhatunk autókat a nyílt világban, hogy aztán pillanatok alatt hozzánk megérkezzen. Ilyet azért már láttunk pl. a Saints Row sorozatban, a Grand Theft Auto V-ben, vagy akár a 2006-os Scarface: The World Is Yoursban. Kissé halszemobjektív stílusra vált a kameraállás a kocsiban: a külső nézet kicsit elnyújtja a dolgokat, hogy erősebbnek és gyorsabbnak tűnjön a verdánk, amit természetesen módosítani és tuningolni is lehet. Need For Speed Underground, pepitában, de versenyzés nélkül (de kinézzük a CD Projekt RED-ből, hogy csinálnak versenyzős minijátékokat…).

A Cyberpunk 2077, amit a kínai Tencent elkezdett lemásolni a tegnap mutatott SYN-nel (nem vicc!), november 19-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-re. A Google Stadia is valamikor akkortájt kaphatja meg a játékot, ahogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X (első naptól kezdve támogatott játék), igaz, a nekik szánt next-gen patch csak talán jövőre jön ki. Addig is 25 perc játékmenet.

Forrás: VG247, PCGamer, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu