Marvel’s Avengers: itt vannak a béták startolásának dátumai!

Már nem is kell sokat várnunk és a Marvel’s Avengers bétatesztelhetünk, több géptípuson is.

Rövidesen végre kipróbálhatjuk, milyen is a Square Enix és persze a Crystal Dynamics új szuperhősös játéka, milyen lett a náluk levő Marvel’s Avengers licencből készült cím. A két cég bejelentette a béták pontos időpontjait, ezek pedig a kötvetkezőképpen indulnak majd:

Augusztus 7-én, PlayStation 4-es előrendelők kapják meg a bétát.

Augusztus 14-től a PC-s és az Xbox One-os előrendelők bétázhatnak, továbbá ezen a napon a játék PS4-en nyílt bétát is kap, bárki játszhat vele.

Augusztus 21-én pedig végre minden platformon, előrendelés nélkül is játszható lesz a béta.

Kérdés, hogy vajon mire lesz lehetőségünk a Marvel’s Avengers bétákban? Erre vonatkozóan a két vállalat tart majd egy külön prezentációban, amelyet július 29-én, helyi idő szerint este héttől nézhetünk meg. Shaun Escayg annyit azért a nagyérdemű orrára is kötött, hogy a tesztváltozatban az alapjáték minden apró részlete benne lesz valamilyen formában: kipróbálhatjuk majd a hadjáratot, kooperatív küldetésekbe is belekóstolhatunk, a hősünket fejleszthetjük, továbbá a Drop Zone és a War Zone küldetésekkel is egy próbát tehetünk. A War Zone missziókról egyébként részletesen beszélnek majd a már emlegetett eseményen, amelynek konkrétan War Table lesz a neve.

A Marvel’s Avengers – a mostani információk alapján – 2020. szeptember 4-én jelenik PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, továbbá később Stadia, illetve Xbox Series X, valamint PlayStation 5 verzió is érkezik majd.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu