Ekkor kerül itthon mozikba a Mulan – de lesz a Disney Plus-on is, csak ott kicsit „érdekesen”

MOZI HÍREK – A Mulan a magyar mozikban 2020. szeptember 10-től lesz látható.

Nem mutatják be Amerikában és a világ nagy részén a Disney egyik legnagyobb idei filmjét, a 200 millió dollárba kerülő Mulant, helyette a film a Disney streamingcégén, a Disney+-on lesz lesz megtekinthető, ráadásul szeptember 4-től. Ami egészen vicces, hogy ezen félül még a szokásos előfizetési díjon túl még 29,99$-os egyszeri összeget is legombolnak a kedves nézőről.

Ugyanakkor, azokban az országokban, ahol a Disney Plus szolgáltatás még nem elérhető, viszont a filmszínházak nyitva vannak – például Magyarország – továbbra is a mozikban lesz nézhető a film.

A Fórum Hungary pedig nemrég küldte emailben, hogy a Mulan a hazai mozikban szeptember 10-től lesz megtekinthető. Emiatt pedig előrébb hozzák az eredetileg arra a napra szánt Az új mutánsok premierét egy héttel: az utolsó, még a Fox égisze alatt készült X-Men-filmre ennek megfelelően szeptember 3-tól lehet jegyet váltani. Ebből kifolyólag már szeptember 3-án megérkezik

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu