Saints Row 3 Remastered-től a Halo Infinite-ig

A Sperasoft egyesíti erőit a 343-al, hogy együtt fejezzék be a Halo Infinite fejlesztését. Nem ez az első alkalom, hogy a stúdió besegít egy másiknak…

 

A Sperasoft név talán nektek sem mond sokat. Igen, idén ez alatt a fejlesztői név alatt jelent meg a Saints Row The Third Remastered, ennek ellenére még mindig nem szivárgott be mélyen a játékos köztudatba. És mégis, az elmúlt 16 évben három csapatuk olyan címek fejlesztésének megsegítésén dolgozott már, mint a Rainbow Six: Siege, a Call of Duty: Black Ops 4, az Assassin’s Creed Valhalla vagy, amint azt most végül bejelentették, a Halo Infinite.

Denis Larkin, a csapat üzleti igazgatója elmondta egy sajtónyilatkozatban, hogy „megtiszteltetés a világ legnépszerűbb FPS-szériáján dolgozni, s támogatni a Halo franchise következő generációjának elkészítését… Fejlesztőcsapataink izgatottak a 343 Industries-al való együttműködésünk és a Halo Infinite várva-várt megjelenése kapcsán.”

Ha titeket is érdekel, hogy pontosan mely részén is dolgozik a Sperasoft az új Master Chief-kalandnak, érdemes tudnotok, hogy erről is szó esett a hivatalos közleményben, mégha nem is tisztázza igazán a kérdést: „a Sperasoft csapata a 343-as partnereivel szoros együttműködésben teszteli a játék különböző elemeit.”

Nem egészen meglepő válasz ez azt figyelembe véve, hogy pontosan ezt várja az ember egy támogató csapattól. Azt azért ne felejtsük el, hogy a Halo Infinite nincs híján az ambíciónak: több platformra érkezik (PC-re, Xbox One-ra és alternatív modelljeire, úgy ahogy a következő szintet képviselő Xbox Series X-re is), 4K-ban és 60 FPS-el a Microsoft új csodamasináján, kihasználva a nyílt világú megközelítést, co-op módban végigjátszható kampánnyal, többjátékos-móddal, pályaszerkesztővel, és a megjelenést követően több évig várható támogatással.

A játék az év végén kerül a boltokba, egyelőre ismeretlen dátummal.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu