Realms Deep 2020: digitális rendezvény a 3D Realmstól, új játékbejelentéssel [VIDEO]

A 3D Realms is belép a buliba – a Realms Deep 2020 nincs is olyan messze.

A Twitch-en láthatjuk szeptember 5-én, magyar idő szerint este nyolctól szeptember 6-án hajnali egyig, majd ismét este nyolctól 7-én hajnali egy óráig. Eközben egy Steames leárazás is lesz a kiadó játékaiból. Frederik Schreiber, a 3D Realms alelnöke a sajtóközleményben azt mondja, hogy a Realms Deep 2020 révén bemutathatják, hogy min dolgoznak, miközben a barátaik projektjeire is rávetíthetik a reflektorfényt – 2020-at egy fura évnek nevezte, de egy remek lazító eseményként tekint a kiadó próbálkozására.

A Realms Deepen a 3D Realmstól és a 1C Entertainmenttől egy vadonatúj dark fantasy FPS-t is be fognak jelenteni, de pár másik új cím is a köztudatba kerül majd a rendezvénynek köszönhetően. A New Blood Interactive (DUSK, Amid Evil, Gloomwood, ULTRAKILL), a NightDive Studios (System Shock, DOOM 64, Turok remasterek), és a Running with Scissors (POSTAL-sorozat) is bemutat majd valamit (több mint 40 játék lesz), de ezekből a játékokból is láthatunk újdonságokat (zárójelben a fejlesztőkkel, kiadókkal): The Adventures of Square (BigBrik Games), Brutal Fate (SGtMarkIV), Core Decay (Ivar Hill), Dread X Collection (Dread X), Fallen Angels, Hell Hunt (T19 Games), Hellbound (Nimble Giant Entertainment / Saibot Studios), Hellscreen (Hellscreen Games), Hedon (Zan), ROT, Limitless Hunger (Zidlyx), Nightmare Reaper (Blazing Bit games), Paradox Vector (Schmidt Workshops), Prodeus (Humble Games / Bounding Box Software), Retchid (From Beneath Software), SCP: Blackout (Mahelyk), illetve Warfork (Team Forbidden).

Lesznek beszélgetések is, és itt lesz pár neves személy is, mint például American McGee (id Software, American McGee’s Alice), Chuck Jones (3D Realms, Valve), Cliff Bleszinski (Unreal, Gears of War), John Romero (DOOM, Empire of Sin), Jon St. John (Duke Nukem hangja), Stephan Weyte (Caleb hangja a Bloodban), vagy Tim Willits (id Software, Saber Interactive).

Kíváncsiak leszünk arra az új játékra. Talán nem fogunk csalódni benne.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu