GTA Vice City Online? – Életjelek az új GTA körül

A Take-Two levédette a címet, amitől ismét fellángolhat a találgatás a GTA-sorozat jövője körül – Talán megint megyünk nyaralni Vice City-be?

 

A védjegy mögött a rajongók ismét azt a feltételezést látják beigazolódni, miszerint a következő GTA Vice City-ben játszódik majd.

Jellemzően a címek levédetése a játékok reklámjának részét szokta képzeni, mielőtt hivatalosan is bejelentik őket. Máskor persze mindez csak az, aminek látszik: a cégek gondolnak a jövőre, és bebiztosítják magukat. Még nem tudjuk, hogy most melyikről van szó, de az biztos, hogy a Take-Two Interactive beregisztrálta a GTA Vice City Online brand-et, mellyel kiváltotta az újabb találgatásokat az egyik legnépszerűbb videójáték-sorozat jövőjével kapcsolatban.

Egy Reddit felhasználó talált rá, hogy a Take-Two, a Rockstar tulajdonosa birtokolja a GTAViceCityOnline.com címet, melyet még 2009-ben regisztráltak. Ez elég érdekes, mert sem a Grand Theft Auto Vice City, sem annak folytatása, a Vice City Stories nem rendelkezett online móddal.

A bejegyeztetésből így sokak szerint az következik, hogy a következő GTA Vice City-ben játszódik majd.

 

 

Az oldal létezésének ténye futótűzként terjedt el a GTA-rajongó közösségben. Habár semmit sem tudunk még az esetleges folytatásról, vannak akik úgy vélik, hogy ezzel legalább a helyszín tisztázódott, ami egyébként arra is lehetőséget adna a Rockstar-nak, hogy kicsit eljátszadozzon a játék címével, hiszen a GTA VI és a GTA Vice City első két betűje igencsak egybevág.

Ami az Online részt illeti, nem meglepő, hiszen a sikeres multiplayer-re épít a GTA V már hét éve, s a népszerű játékmódot még a PS5-ös és Xbox Series X-es verzióba is magával viszi majd a játék. Persze, ez is inkább pletyka egyelőre, hiszen mint az elején írtuk is, egy ilyen levédetés több dolgot is jelenthet, vagy akár semmit az ég világon. Az internet viszont megőrül a gondolatért, hogy 18 évvel az eredeti játék után visszatérhet Vice City-be.

A Rockstar mindenesetre nagyon lazán kezeli ezt a GTA VI kérdést – annyira lazán, hogy lassan szétesik a cég kreatív vezetése. (Sorra mennek el a korábbi részek legnagyobb koponyái.) Persze a GTA V átlépte a 135 millió eladott játékot, így valahol megengedhetik maguknak azt, hogy lazára vegyék a figurát…

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu