Wasteland 3 Co-op: Ketten jobb, mint egyedül [VIDEO]

Az új előzetes főszereplője a Wasteland 3 Co-op módja – a játék megjelenése pillanatától elérhető lesz a Game Pass-en belül XO-n és PC-n.

 

A Wasteland 3 hamarosan megjelenik. Augusztus 24.-el kitárja előttünk kapuit az apokaliptikus pusztaság: a játék jön PS4-re, PC-re valamint Xbox One-ra, utóbbi két platformon első naptól elérhető lesz Game Pass-ben a játék. Ideje melegíteni a fagyos pokolra, úgyhogy az inXile Entertainment csapata új videót adott ki, amelyben főleg a kooperatív játékmódra összpontosítanak, mely tovább fokozza a taktikai lehetőségeket ebben a klasszikus körökre osztott RPG-ben.

Ahogy a trailer-ben látjuk a Wasteland 3 kooperatív játékra hív, amelyben együtt kell működnünk partnerünkkel a túlélés érdekében, amint közösen hozunk meg döntéseket, terveljük ki a stratégiánkat, illetve fedezzük fel a poszt-apokaliptikus világot, osztozva a zsákmányon. Egyedül megkísérelni egyes erre tervezett feladatokat eleve halálra van ítélve, ezért muszáj lesz szövetségest találnunk magunk mellé ahhoz, hogy megoldjunk bizonyos helyzeteket.

 

 

A Wasteland 3 jelentős mértékben komolyodik elődeihez képest, nagyobb térképpel és nagyobb érzelmi hatással, hála a döntéshelyzeteknek. Összesen 10 különböző befejezés lesz lehetséges, attól függően, hogy miként jutunk túl helyzeteken. A játék mögött a kreatív legenda, Brian Fargo áll, az ipar egyik régi motorosa, aki olyan játékokon dolgozott eddig, mint a Torment: Tides of Numenera vagy az eredeti Fallout – bizony, az izometrikus nézetű első rész.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu