Star Wars: Squadrons – Gamescom sztori előzetes [VIDEO]

A németországi eseményen a Csillagok háborúja legújabb játéka is megmutatta magát – a Star Wars: Squadrons ezúttal megjelenési dátumot villantott.

 

A látványos Star Wars: Squadrons is ott volt a Gamescom-on, méghozzá egy új előzetessel. A George Lucas generációkat elvarázsoló világában játszódó űrrepülős játék pontosan az lesz, amire a rajongók vágytak már nagyon régóta.

 

 

A videóban magáról a történetről is többet tudtunk meg, tehát a sztorimódról, mely a Galaxis soráért vívott harc mindkét oldalára elkalauzol majd bennünket, persze brutális látvány mellett. Két kedvünk szerint testreszabható pilótát alakítunk majd ellentétes oldalon, egyikükkel meg kell védenünk az Új Köztársaságot, míg a másikkal… nos, igyekeznünk kell ismét elhozni a rendet, a békét és az igazságot, feltámasztva a Galaktikus Birodalmat.

A game október 2.-án jön az EA Motive gondozásában, s a korszak, melyben játszódik majd a Jedi visszatér utánra helyezhető, s a Galaktikus Birodalom végnapjainak idejére visz el, amikor is az Új Köztársaság születik majd. 5 v 5 multiplayer harcokat ígér a játék, amelyekben a pontos csapatmunka nélkülözhetetlen lesz a győzelemhez, különösen az „űr-Horda módban”, amely során hullámokban ránk törő ellenségek támadásait kell majd visszavernünk.

A játék tehát október 2.-án érkezik PS4-re, Xbox One-ra és PC-re, csökkentett áron.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu