Októberre tervezi a Mass Effect Trilogy remaster megjelenését az Electronic Arts?

Egyszer volt, hol nem volt, egyszer pedig nem – a Mass Effect első három részével kapcsolatos remaster történéseit kb. így tudnánk jellemezni, mindenféle vicc nélkül…

A VentureBeatnek író Jeff Grubb a site legújabb podcastján beszélt erről, és mostanában több dologgal kapcsolatban is igaza volt, de azért a múlt hét végére pletykált Nintendo Direct esetében nem jött össze az előrejelzése (ez szeptember közepén jöhet). Itt azt mondta, hogy augusztus közepéig állítólag az volt az Electronic Arts terve, hogy október elején jelentse be a Mass Effect Trilogy remastert, hogy aztán október végén ki is adja a három BioWare-játék felújított kiadását.

A probléma ugye ott adódik, hogy ez az év eléggé felborult (és akkor még ez még inkább megtörténhet a koronavírus miatt), ezért Grubb nem tartja kizártnak a halasztását, de ő sem nagyon biztos ebben. Viszont úgy véli, hogy az Egyesült Királyságban ismert GAME üzletlánc által N7 kódnévvel illetett (erről írtunk is: előrendelés, majd annak törlése…) trilógiát valósnak tartja és elég bizonyítékot látott arról, hogy erről ennyire komolyan beszéljen.

Grubb szerint a Mass Effect Trilogy remaster lett volna az Electronic Arts másik nagy, 60 dolláros/eurós (21 ezer forintos) megjelenése az őszre, és úgy látja, hogy ez továbbra is be fog következni, viszont erről a cég felettesei nem nagyon döntöttek még, hogy késsen-e vagy sem, de legutóbb ő maga is egy októberi megjelenési időszakot hallott.

Mivel májusban az Electronic Arts a pénzügyi jelentésében egy „meglepetés EA HD-címet” említett, lehetséges, hogy erről van szó, de azért azóta hallottunk (és írtunk) a Need For Speed: Hot Pursuit remasterről is, így az is lehet, hogy a 2010-ben megjelent NFS III reboot felújítását eltolják későbbre… esetleg azt IS kitolják a vásárlók elé a következő néhány hónap során.

Shepard parancsnokkal nőcsábásznak lenni nem kell félnetek, jó lesz (megint). We’ll bang, ok?

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu