Felvásárolja a Bluepoint Games-et a Sony?

A Sony Interactive Entertainment (SIE) tervezi, hogy a remake/remaster-király csapatot behúzza a családba.

A ResetErán olvasható az, hogy állítólag a Sony hamarosan bejelenti, hogy a Demon’s Souls remake-ben erősen közreműködő stúdiót (aminek a SIE Japan Studio segített) fel fogja vásárolni, és erről hamarosan érkezni fog egy bejelentés – állítólag a Demon’s Souls felújítása volt az utolsó teszt, és a Sony-t meggyőzte az eredmény, így a cég hisz abban, hogy a Bluepoint egy megfelelően jó first-party, belsős fejlesztő lehet… igaz, nagy eséllyel folytatják a felújításokat, és technikai kisegítő posztban lesznek.

Ezt a posztoló több Bluepointhoz közeli forrásra alapozva állítja, és a ResetEra fórum moderátorai nem is tudták megerősíteni ezt… de hagyták, hogy a pletyka a fórumon maradjon, így valami tényleg készülhet. (Ha meg nem, akkor a pletykálkodó személyre lecsap a banhammer.)

Eközben a PlayStation 5 1440p-s támogatása is megemlítendő. Ugye egyre több játékos használ már monitort TV helyett játékra, és itt lehet hiba az, hogy a PS5 natív módon nem támogatja ezt a felbontást. Erre egy gyártó azért reagált: az MSI egy sajtóközleményben azt mondja, hogy egyre több fogyasztó használ monitort TV helyett, és a QHD támogatás hiánya problémákat okozhat, és ők erre egy exkluzív konzol móddal válaszoltak – ezzel automatikusan 4K-s szignálokat futtathatunk egy 1440p-s monitoron, miközben a HDR-támogatás is megmarad. Ezzel a legjobb élményt kaphatjuk meg.

A konzol módot az alábbi monitorok támogatják az MSI-től: MPG ARTYMIS 343CQR, Optix MPG341CQR, Optix MPG341CQRV, Optix MAG342CQR,

Optix AG321CQR – ezek nem lapos monitorok. Prestige PS321QR, Optix MAG274QRF-QD, Optix MAG274QRF – ezek pedig igen. Az MPG ARTYMIS 343CQR is támogatni fogja, és ez ultraszéles felbontást (3440×1440) támogat, miközben ez lesz az MSI szerint a világ első 1000R AI monitorja 1 ms válaszidővel és HDR400-zal.

Úgyhogy a Sony-nak vannak tervei, és már a monitorgyártóknak is vannak ötleteik arra, hogy a Sony hátrányt okozó helyzetét át tudják hidalni. Ennél már csak egy dolog a viccesebb: egy rajongó egy PlayStation 5 Digital Editiont rendelt, de a PlayStation 5 Standard Editiont kapta kézhez! Nem is panaszkodik…

Forrás: WCCFTech, WCCFTech, DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu