Egy nő lehet majd a készülő Grand Theft Auto VI egyik főszereplője?

A gyengébb nem is képviselteti majd magát egy friss pletyka szerint a Rockstar állítólag már készülő gengszterszimulátorában, amelyben ismét több karaktert irányíthatunk majd.

Amióta felröppentek az első pletykák a következő Grand Theft Auto rész készültéről, szinte folyamatosan áramolnak a vadabb és vadabb – vélt, vagy talán valós – információmorzsák a franchise új részéről, melynek előző epizódja még 2013-ban, a PS3/Xbox 360 konzolok korszakában látott napvilágot. Ezúttal egy szivárogtató azt terjeszti, hogy az új játék egyik főszereplője egy hölgy lesz.

Az illető egy bizonyos Tom Henderson nevű férfi, aki már nem egyszer közölt olyan infókat, amelyek végül teljesen hitelesnek bizonyultak a Call of Duty játékok kapcsán.

Henderson most egészen pontosan tweetelt, hogy „először egy GTA játékok történetében, a GTA 6-nak egy játszható női és egy férfi főszereplője is lesz.”

Ezen kívül nem volt hajlandó hozzátenni, azt sem, hogy honnan veszi az infókat. Az sem világos, hogy akkor ugyanúgy ide-oda ugrálhatunk a két (?) szereplő között a játék során, mint a Grand Theft Auto V-ben, vagy az elején kell kiválasztani, hogy női, vagy férfi karaktert irányíthatunk?

Természetesen ezt az infót még erősen pletyka szintjén kell kezelni, azonban logikusnak hangzik, hogy végre az egyik főszereplő nő.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu