Zack Snyder egy 300-stílusú vallásos pornófilmet fontolgat következőnek?

MOZI HÍREK – Zack Snyder, A holtak serege rendezője arról beszélt, hogy milyen műfajú filmet nem volt még alkalma megcsinálni, és milyen filmet szeretne legközelebb.

Az Army of The Dead promóciója közben Zack Snyder rendező meglepő módon kinyilatkoztatta, hogy pornófilmet akar rendezni… méghozzá vallásos pornófilmet. Igen, jól olvastátok. Miután Snyder nemrég mutatta be a DC-s Igazság Ligája négyórás maratoni vágását, a filmes eseményt, amely úgy tűnik, egy életen át készült, rögtön ezt követte a Netflix Las Vegas-i zombihorrorja, az Army of the Dead, amelyben Dave Bautista és Ella Purnell a főszereplők. De még a néhány hónapon belüli két nagyszabású megjelenés ellenére sem jelenti azt, hogy mostanában pihenni készül.

A The Telegraph című brit lapnak nyilatkozva Snyder két olyan filmes műfajról beszélt, amiben még nem volt benne a keze – a pornóról és a vallásról -, sőt, azon is elgondolkodott, hogy a két témát egy filmben egyesítené-e. Hogy a mostanában népszerű mondatot idézzem: „Jézus, Mária, József és a kis szamár!” A 300 című, vizuálisan úttörő filmjéről, amely még 2006-ban került a mozikba, így nyilatkozott: „Az emberi formáknak ez a fajta elismerése olyasmi, ami nagyon bejön.”

Majd így folytatta: „Mindig is szerettem volna egy vallásos filmet és egy pornográf filmet is készíteni, de eddig még egyikre sem volt lehetőségem”. Humorosan hozzátette: „Talán ha a kettőt össze tudnám ötvözni – vagy talán a 300 pont ez a film, bizonyos értelemben. Vagy legalábbis egy alapozó arra, hogy mi lehetne az a film.”

Az biztos, hogy valami más lenne, de nem vagyok benne biztos, hogy a mai időkben mennyire menne jól a cenzoroknál. A másik dolog, amit figyelembe kell venni, hogy Snyder szereti a hosszúakat – úgymond -, az újravágott és összevágott Igazság Ligája négyórás játékidejével zsibbasztja a fenekeket, és a két óra 28 perces A holtak serege is az elfogadható filmhosszúság mércéjét feszegeti. Ezek után kemény belegondolni, hogy milyen lenne egy Snyder rendezte, vallási témájú pornómaraton.

Bár biztos vagyok benne, hogy az interjúnak ez a része bizonyos fokú jókedvvel járt, Snyder 300-at számos kritikus a megjelenésekor a „történelmi popcorn mozi” jelzővel illette, hasonlóan sok más, ugyanebben az időben megjelent kard és szandál filmhez és sorozathoz, mint például a Spartacus Blood & Sand, vagy nemrég George R. R. Martin Trónok harca című fantasyje, amely feszegette a határokat, hogy mit lehet még 39 évesen is elfogadhatóan nézni a szülőkkel.

Bár nem valószínű, hogy Snydert túl mélyen fogjuk látni a pornó műfajában alapformában, semmi nem szól amellett, hogy ne találna módot arra, hogy életre keltse furcsa vágyát. Nyilvánvalóan felnőtt témájú fikciókból nincs hiány, és mivel az Ötven árnyalat trilógia még mindig frissen él az emlékezetben, jóban-rosszban, nem kellene túl nagy hitet tenni azért, hogy egy hasonló témájú filmet zöld utat kapjon egy olyan emberrel a fedélzeten, mint Snyder. A meztelen apácák és hasonlók szerepeltetése azonban még az aranygyermek Zack Snyder számára is túlzás lehet.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu