José Mourinho a Fortnite-ról: „A focisták egész éjjel ezt a sz*rt játsszák”.

Az AS Roma edzője nem igazán lelkesedik a Fortnite sikeréért focistái körében, noha maga is szívesen játszik…

 

A Fortnite 2017 óta tartó diadalmenetéről megoszlanak a vélemények.. Míg egyeseknek ez a kedvenc játékuk, amit a barátaikkal játszhatnak, másoknak ez egyáltalán nem tetszik. Ott van például van Jose Mourinho, a futball nagyja, aki jelenleg az AS Roma edzője, aki szerint az Epic Games ingyenes harci játéka egyenesen „rémálom”. Hogy miért? A válasz egyszerű: mert ez egész éjjel ébren tartja a játékosait.

A Roma hivatalos oldala a hétvégén közzétett egy videót, amelyben José Mourinho válaszolt a szurkolók kérdéseire mindenféle témában. Ezek közül az egyik a Fortnite-hoz kapcsolódott. A Real Madrid korábbi edzője természetesen a rá jellemző stílusban mondta el véleményét: „Ez egy rémálom. A focisták egész éjjel fennmaradnak, és másnap meccsük van! Még szerencse, hogy nem Ousmane Dembelé az edző…”

Az edző mosolya természetesen a válasz humoros hangvételére utalt, bár egyértelműnek tűnik, hogy José Mourinho nem rajong a Fortnite-ért. Tavaly kiderült, hogy azért neki is van kedvenc játéka, csak ő a Football Manager-t preferálja.

Edzőket és focistákat félretéve, ma reggel megtudtuk, hogy Ariana Grande a hétvégén több koncertet is ad a Fortnite-ban. A nagyívű együttműködés alig néhány héttel azután jött létre, hogy LeBron James skinje megjelent a battle royale-ban, és napokkal azután, hogy az Epic bevezetett egy Ferrarit a Fortnite játékba.

Forrás: 3djuegos

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu