Döbbenetes júliusi PlayStation 5 eladási adatok az Egyesült Királyságból!

Friss PlayStation 5 eladási adatok érkeztek a britektől a múlt hónapra visszatekintve. Az adatok Christopher Dringtől, a GamesIndustry kiadójától származnak.

 

Bár gyakorlatilag lehetetlennek tűnik a PS5 beszerzése , az igazság az, hogy a Sony sikeres a következő generációs rendszerével. Már napokkal ezelőtt tudtuk, amikor a japán cég megerősítette, hogy kevesebb mint egy év alatt átlépte a 10 millió eladott darabot , magasabb rekordot tartva, mint a PS4 és minden más rendszer a történelemben. Most az Egyesült Királyságból érkező információk azt mutatják, hogy milyen jól mennek a dolgok a PlayStation számára .

Christopher Dring, a GamesIndustry médium vezetője a közösségi hálózatokon közölte, hogy az elmúlt júliusi hónapban

„a PS5 majdnem annyi konzolt adott el, mint a többi konzol együttvéve”

az Egyesült Királyságban.

Természetesen az újságíró nem közölt adatot a hónap során eladott egységek pillanatnyi mennyiségére vonatkozóan, amit a következő napokban szokás szerint meg fog tenni a fent említett médiumban. De ez az informatív előzetest ad egy jobb képet arról, hogy mennyire egészséges a PS5, ha már közel 9 hónap telt el a megjelenése óta világszerte.

Másrészt Dring azt is megerősítette, hogy ami a játékokat illeti, a The Legend of Zelda Skyward Sword HD sikert aratott, és a hónap legkelendőbb címei között van, felülmúlva az Új Pokémon Snap rekordjait. A Link kalandjainak remasterje szintén a legkelendőbb játék volt Spanyolországban júliusban.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu