Most akkor visszatér Hugh Jackman Wolverine-ként, vagy sem? A sztár világosan válaszolt!

MOZI HÍREK – Pletykákból nincs hiány, miszerint Hugh Jackman újra felveszi a karmokat, de vajon fel fogja-e? Erre maga a sztár adta meg a választ.

Azzal, hogy a Disney felvásárolta a Fox stúdiót, a felvásárlás egyik legizgalmasabb része az volt, hogy az X-Men és a Fantasztikus Négyes tulajdonjogok ismét a Marvel stúdióhoz tartoznak majd. A felvásárlás óta nem volt hiány találgatásokból a két franchise potenciális szereplőgárdájával kapcsolatban. Deadpool kivételével, akit továbbra is Ryan Reynolds fog alakítani, feltételezhető volt, hogy az összes karaktert új szereposztásban láthatjuk majd.

Nemrégiben azonban olyan pletykák kezdtek keringeni, hogy Hugh Jackman újra eljátssza a karmos mutáns Wolverine szerepét, amelyet a 2000-es X-Men-től a 2017-es Loganig 9 filmben játszott. A Logan megjelenésekor Jackman azt mondta, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy viseli a karmokat. De mivel a Fox most már a Disney tulajdonában van, vajon sikerülne még egyszer elcsábítani a mogorva kanadai szerepére?

Hugh Jackman nemrégiben leült a hírességek interjúkészítőjével, Jake Hamiltonnal a Jake’s Takes YouTube-csatornáján, hogy beszéljen új filmjéről, a Reminiscence-ről. Az interjú során Hamilton kitért azokra a pletykákra, hogy a multiverzum most már szélesre tárva, Jackman újra eljátszhatja Logan szerepét még egyszer?

Hugh Jackman azt mondta az interjúban: „Hallottam már ezt tőletek, de nincs semmi a postaládámban Kevin Feige-től, ami azt jelenti, hogy valószínűleg, akármilyen ötlettel is álltam elő, nincs az asztalon. Tisztázzuk ezt, de most rájöttem, mielőtt leforgattuk a Logant, úgy voltam vele, hogy megvan az ötlet. Tudtuk, hogy mi lesz, igaz? És azt gondoltam, hogy ez az. És ez tényleg segített nekem, tényleg segített, hogy tudtam, hogy ez az utolsó filmem, hogy a legtöbbet hozzam ki belőle. És még mindig közel áll a szívemhez ez a karakter. De tudom, hogy vége. Mondd ezt annak, akinek akarod. Kérlek, mondd el Ryan [Reynoldsnak]. Mert ő olyan, nem hiszi el, hogy bármit is viccelek, kérlek.”

Hugh Jackman elég egyértelműen kijelentette, hogy nem áll szándékában újra felvenni a karmokat, és ezt már a Logan óta világosan megmondta. És bár egy multiverzum-szerű értelemben esetleg felbukkanhatna, nem lenne értelme, hogy egy már ötvenes éveiben járó színész ilyen akcióigényes szerepet vállaljon, főleg nem hosszabb időre.

De ha már nemet mondott, azt is érdemes megjegyezni, hogy a Marvel Studios híres a rejtett átverésektől az interjúkban. Elképzelhető, (bár valószínűtlen), hogy Kevin Feige valójában mégis felvette a kapcsolatot Jackmannel, hogy egy kis szereplés erejéig újra eljátssza a szerepét egy multiverzumos filmben, csak úgy, mint egy stafétabot átadásának pillanata a következő szereplőgárdának. Valószínűbb azonban, hogy Jackman igazat mond és többet nem lesz Wolverine.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu