Kirúgta a Disney, most bosszút áll Gina Carano!

MOZI HÍREK – Gina Carano részleteket árul el első projektjéről a „Mandalorian” óta; a színésznő a „The Hitcher” írója, Eric Red által írt bosszú-thrillerben fog szerepelni.

 

Gina Carano bosszút fog állni. A Mandalorian óta az első projektjében, elárulhatjuk, hogy a színésznő egy traumatizált nőt fog alakítani, aki felbérel egy hosszútávfutót, hogy felkutasson egy hírhedt sorozatgyilkost.

A The Hitcher és a Near Dark írója, Eric Red írta a forgatókönyvet a cím nélküli akcióthrillerhez, amely a White Knuckle című regényén alapul. A történet egy erős akaratú nőt követ, aki túléli „White Knuckle” sorozatgyilkos kamionos merényletét. A találkozás és a zsaruk képtelensége, hogy elkapják kínzóját, kísérti, ezért összeáll egy kamionossal, hogy véget vessenek a gyilkos rémuralmának.

A producerek Dallas Sonnier (Bone Tomahawk) és Amanda Presmyk (Dragged Across Concrete) a Bonfire Legendből, valamint Tony Timpone, a Fangoria korábbi szerkesztője. A nemzetközi értékesítéssel a The Hurt Locker-t jegyző Voltage Pictures foglalkozik.

Ez az a projekt, amelyet az egykori MMA-sztár Carano a konzervatív médiavállalattal, a The Daily Wire-ral közösen fejlesztett, amely egyre nagyobb filmes ambíciókat dédelget. A csapat már tárgyalásokat folytat a rendezővel, és 2022 első negyedévére tervezik a bemutatót. David Guglielmo (A fakó ajtó) készíti a szereposztást.

A The Daily Wire közölte, hogy a filmet kizárólag az Egyesült Államokban, tagjai számára fogja kiadni, ugyanakkor világszerte elérhetővé teszi a filmet.

Gina Carano elmondta a deadline-nak: „Teljesen lázba hozott, hogy a The Daily Wire és a Bonfire Legend közreműködésével készíthetem el ezt a thrillert. Úgy érzem, pontosan ott vagyok, ahol az életemnek ebben a pillanatában lenni akarok és kell; úgy érzem, mintha szárnyakat kaptam volna”.”

A film lesz Carano első filmje azóta, hogy egy sor ellentmondásos közösségi médiás posztja után kirúgták a Disney sikersorozatából, a The Mandalorianból.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu