Nemi erőszakkal vádolták meg Az öngyilkos osztag sztárját, Joel Kinnamant, de a színész megvédte magát!

MOZI HÍREK – Joel Kinnaman színész megvédte magát, miután egy svédországi nő nemi erőszakkal vádolta meg, és azt állítja, hogy zsarolási kísérletek áldozata lett.

 

Svédországban vizsgálat indult, miután egy magát Gabriella Magnussonnak vagy Bella Davisnek nevező fiatal nő nemi erőszakkal vádolta meg Joel Kinnaman színészt. Az ügyben illetékes svéd ügyésznek még nem volt lehetősége megvizsgálni az ügyet – közölte egy szóvivő az amerikai „E!”-nek.

Bella Davis, a svéd modell, aki azt állítja, hogy Joel Kinneman megerőszakolta.

 

Augusztus 6-án Joel Kinnaman távoltartási végzést kapott a vádlója ellen. Az öngyilkos osztagban és az Altered Carbon című Netflix-sorozatban is látható svéd-amerikai az Instagram-fiókján jelentette be ezt, tagadva mindenféle nemi erőszakot, és zsarolással vádolta a fiatal nőt. Elmondása szerint a nő „megfenyegette és fizikailag bántalmazta” őt, a „családját” és a „szeretteit”. „Megpróbált pénzt és más értékes dolgokat elvenni tőlem”. Elmondása szerint „napi fenyegetések, fizikai támadások eszkalálódását” szenvedte el vádlójától, aki állítólag azzal is fenyegetőzött, hogy „aljas, koholt pletykákkal fordul a sajtóhoz, ha nem reagálok kedvezően a követelések listájára, amelyek között pénz, hollywoodi kapcsolatok, segítség a munkavállalási vízumhoz, hitelesített Instagram-oldal, Wikipedia-oldal, fotózás a ‘Sport Illustrated’-el, valamint 400 ezer dollár egy lakásért, és a lista folytatódik” – részletezte.

A poszt további részében leírja a „rövid romantikus kapcsolatot”, amelyet a svéd modellel folytatott, amíg szingli volt. „2018 novemberében találkoztunk, és beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatunk volt. 2018 decemberében ismét találkoztunk New Yorkban, ismét közös megegyezésen alapuló szexet folytattunk, de nem töltöttük együtt az éjszakát, mert másnap korán kellett kelnem a munkám miatt”. Vallomása szerint a fiatal nő másnap sms-ben közölte vele, hogy „bosszús”, amiért nem töltötte vele az éjszakát, és nem is kapott tőle sms-t, hogy biztos, hogy otthon van.

Forrás: E!

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu