A Sonic Colors Ultimate nem is annyira Ultimate a Nintendo Switch-en

A problémás megjelenés miatt a Sonic Colors Ultimate némi kritikát kap a közösségi médiában azoktól, akik megvették a játékot.

 

A Sonic Colors Ultimate az eredeti játék felújított változata, amely Nintendo DS-re jelent meg tízévvel ezelőtt. A remaster PC-re, Xboxra, PlayStationre és Nintendo Switchre is megjelent. A Nintendo Switch változaton azonban a játék soft lockol, összeomlik, és eléggé trippes vizuális hibákat produkál, ahogy azt a felhasználók Twitteren közzétett bejegyzései is mutatják:

 

A legszomorúbb az, hogy a Nintendo Switch verzió nem tűnik remaster-nek, és minimális fejlesztésekkel, 30 FPS-es korlátozással rendelkezik a konzolos és a PC-s verzióhoz képest.

A Sega nem tett semmilyen bejelentést vagy megjegyzést a Sonic Colors Ultimate Nintendo Switch portjának állapotáról, és arról sem, hogy hamarosan érkezik-e javítócsomag a problémák kijavítására.

Az azonban hatalmas csalódás a vásárlóknak, ha ezekkel a problémákkal vásárolták meg Switchre. Ez a játék 40 dollárba kerül, ami nem olcsó egy olyan játékért, amely alig kapott frissítést a Nintendo Switch számára a látvány és a teljesítmény tekintetében.

Talán egy javítás nem csak hibajavításokat, hanem néhány nagyon szükséges grafikai javítást is hoz, mivel ez egy elég gyenge ár-érték arányú játék a Segától.

Sonic Colours: Ultimate hivatalosan szeptember 7-én jelenik meg, de azok a rajongók, akik előrendelték a digitális deluxe kiadást, szeptember 3-án már korábban feloldhatták a játékot.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu