Tom Cruise lemaradt! Egy fontos dologban beelőzték az orosz filmesek!

MOZI HÍREK – Bár Tom Cruise mindent megtett, hogy ebben a filmes témában első lehessen, azonban most már biztos, hogy lemaradt ezzel!

 

Mégsem Tom Cruise lesz az első színész, aki az űrben forgat filmet. Klim Shipenko rendező egy főszereplővel, Yulia Peresilddel és két űrhajóssal együtt 12 napig forgat a csillagok között új filmje, a The Challenge (Kihívás) forgatásán. Október 5-én egy Szojuz MS-19 űrhajóval indulnak a kazahsztáni Bajkonur űrrepülőtérről. Onnan a világűrbe irányítják őket, és egy űrállomásra szállítják őket, amely mintegy 220 mérföldes magasságban kering a Föld körül. Ezután bejelentette: „Felvétel!”. Most már a világűrben készítünk filmeket, srácok. Ez aztán az ingázás!

Klim Shipenko rendező így magyarázza: „Ez a film egy hétköznapi ember története köré épül… egy orvosnak, akinek semmi köze az űrkutatáshoz, és soha nem is gondolt rá, felajánlják, hogy elutazik az ISS-re… és megmenti egy űrhajós életét”. A filmben az űrhajósok pilótája is látható lesz. „Nem én leszek a főszereplője, de azért rá kell jönnöm, hogyan készül egy film egy olyan szokatlan helyen, mint a világűr” – mondta Anton Shkaplerov parancsnok.

A főszereplő és egyetlen színésznő, Yulia Peresild elmondta, hogy meg kellett tanulnia, hogyan legyen a saját sminkese és jelmeztervezője. „Nem lesz olyan szintű, mint a Földön, de mindent megteszünk. Készen állunk rá” – mondta. Gyorsan kellett tanulnia a Jurij Gagarin űrhajósképző központban tartott űrutazási gyorstalpaló tanfolyamon is.

Mindannyian magunkba szívhatnánk ezt egy pillanatra? Peresild asszony szerepet kapott egy filmben, amelyet az űrben forgatnak. Ez egy teljesen új szintre emeli a saját kaszkadőrmutatványait. Amikor felteszik neki az elkerülhetetlen kérdést, így válaszol: „Kicsit késő már félni, mert már olyan messzire jutottunk, előttünk van Bajkonur, és még rengeteg dolog (van), és hogy őszinte legyek, egyszerűen nincs már időnk félni.” Ez a válasz a következő. A sajtótájékoztatót azzal hagyta el, hogy „Ha valaki fél a farkasoktól, ne menjen az erdőbe”.

Klim Shipenko A gazdagok fia című vígjátékáról ismert, amelyben egy elkényeztetett és elkényeztetett férfit találunk, akit az apja becsap, és aki most azt hiszi, hogy egy 19. századi faluban él vissza az időben, mint parasztember. Ez minden idők legnagyobb bevételt hozó orosz filmje. Valami azt súgja nekem, hogy Shipenko úr a közeljövőben valami sokkal grandiózusabb alkotásról lesz ismert.

Ami a Tom Cruise-filmet illeti – amiről már írtunk   – az ikonikus Mission: Impossible franchise sztárja az Elon Musk-féle SpaceX-szel szövetkezett egy thrillerhez, amelyet részben az űrben és külföldön, a Nemzetközi Űrállomáson forgatnak majd. A 200 millió dolláros projektet Doug Liman fogja rendezni. Voltak olyan hírek, hogy a filmprojektet törölték, de a Variety mai állítása szerint Tom Cruise űrfilmje még mindig halad előre.

Konstantin Ernst, a film megrendelőjének, a Channel One-nak a vezérigazgatója a Tom Cruise-versenyről így cikázott: „Természetesen jobban szerettünk volna Tom Cruise-zal egy időben megérkezni a Nemzetközi Űrállomásra. Sokkal jobban élveztük volna a közös forgatást”. A Channel One október 5-én közvetíti a kilövést, több nyelvű élő közvetítéssel a webes platformjain. Ernst úgy jellemezte az első ilyen jellegű élményt, mint „lélegzetelállító valóságshowt és esélyt arra, hogy tévénézők millióit vonzza”. Hozzátette: „12 évesen tagja voltam az ifjú űrhajósok klubjának, remélve, hogy egyszer elrepülhetek az űrbe. Számomra személy szerint ez egy gyermekkori álmom válik valóra”.”

Forrás: Variety

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu