Októberi megjelenési dátumot kapott a Pony Island fejlesztőjének kártyajáték horrorja, az Inscryption

Daniel Mullins egy vadonatúj játékkal tér vissza, ami nem az, aminek látszik, az Inscryption egy újabb agyrém tőle.

 

Az Inscryption egy kártyajáték, egy kis élességgel és némi horrorelemekkel. Egy erdei faházban rekedt emberként játszol, aki megpróbál megszökni. Ennek egyetlen módja, ha egy olyan kártyajátékot játszol, ahol erdei állatokat kell feláldoznod, hogy vadállatokat idézz meg, hogy legyőzd az ellenfél játékosát. Minden kártya megtámadja és sebzi a szomszédos ellenséges kártyákat a forduló végén, de ha nincs olyan kártya, amely blokkolná a bejövő támadást, a játékosok közvetlenül kapnak sebzést. Aki elég kárt okoz az ellenfelének, az nyeri a játékot.

Az Inscryption kártyajátékos részei során a játékosok bejárhatják a kunyhót, új, a fogvatartójukkal kapcsolatos történetrészleteket oldhatnak fel, és új kártyákat zárhatnak el. Van egy térkép, amelyen barangolhatsz, és találkozhatsz szereplőkkel, vagy akár buffokat is szerezhetsz, amelyek segítik az utadat.

Bár ez egy furcsa játék, Mullins kiadott egy demót, amely tartalmaz egy boss fight-or és rengeteg tartalmat, szóval csak próbáld ki a demót, ha nem vagy biztos benne.

A teljes verzió 2021. október 19-én jelenik meg PC-re, a játék trailerét pedig alább megnézheted.

 

 

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu