World War Hulk-filmet készítene a Marvel Studios?

MOZI HÍREK – Pletykák szivárognak az interneten arról, hogy egy élőszereplős World War Hulk-film készítenek a Marvel Studiosnál.

 

Hulk végre megkaphatja a saját szólófilmjét, ha a legújabb pletykák igaznak bizonyulnak. A Geeks Worldwide új írása szerint egy új Hulk-film van készülőben a Marvel Studiosnál, melynek munkacíme World War Hulk lesz. A cikk hozzáteszi, hogy a tervek szerint a forgatás 2022 végén kezdődik, és valószínűleg először a Disney+-on futó She-Hulk-sorozat eseményei fogják felvezetni. Ez elméletileg azt jelentené, hogy a Marvel/Disney visszaszerezte a jogokat a Universal Pictures-től az új Hulk-filmek fejlesztéséhez.

Egyelőre sem a Marvel, sem a Disney nem erősítette meg, hogy a Hulk világháború megtörténik, így a legjobb, ha egyelőre fenntartásokkal kezeljük a hírt. Ennek ellenére egy új Hulk-film koncepciója, különösen a World War Hulk-szemlélettel, sok Marvel-rajongót izgatottá tesz. A cím trendi volt a közösségi médiában, a rajongók izgatottságukat fejezték ki az új Hulk-film miatt, amely feltehetően az azonos című képregényből merít majd ihletet.

Bill Bixby játszotta Dr. Bannert, Lou Ferrigno pedig egy CGI nélküli Hulkot az 1970-es évekbeli A hihetetlen Hulk című televíziós sorozatban. A zöld szuperhőst később Ang Lee rendező 2003-ban vitte a nagyvászonra Eric Bana szerepében. Utána Edward Norton játszotta Dr. Bruce Bannert és új formáját a 2008-as A hihetetlen Hulkban, amely a karaktert a Marvel Moziverzumba emelte. Norton útjai aztán elváltak a franchise-tól, és a szerepet Mark Ruffalóval újratöltötték, bár Hulknak azóta nem volt saját szóló élőszereplős filmje.

A közelmúltban elismerések érkeztek A hihetetlen Hulkról. Tim Roth újra eljátszotta a Förtelem szerepét egy különleges megjelenés erejéig a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája című filmben. A film stáblistája után volt egy post-credit jelenet is Hulkkal. Az is köztudott, hogy jelenleg egy She-Hulk-sorozat készül a Disney+ számára, amelyben Ruffalo visszatér Bruce Banner szerepének újbóli eljátszására. A tervek szerint 2022-ben kerülne a mozikba.

Mark Ruffalo azt is világossá tette, hogy szívesen szerepelne egy saját Hulk-szólófilmben az MCU-ban. Tavaly a színész a Variety-nek adott interjújában nyíltan beszélt erről a lehetőségről. Ruffalo elmondta, hogy szívesen játszana egyfajta előzményfilmben, amiben megmutatná, hogy Hulk mit csinált a többi Marvel-film között A hihetetlen Hulk eseményei után.

„Van egy ötlet, ami szerintem nagyon érdekes lehetne” – mondta Ruffalo. „Még sosem követtük igazán az életét. Mindig csak egy kicsit félrevonult. Olyan, mint a Bosszúállók Rosencrantz és Guildensternje. Érdekes lenne kitölteni az üres helyeket, hogy mi történt vele a filmek között”.

A közelgő She-Hulk szereplésével kapcsolatban Ruffalo így nyilatkozott: „Semmi sincs teljesen kész tényként kezelve [hogy Hulk saját filmet kapjon]. Beszélnek arról, hogy Banner/Hulk megjelenik a She-Hulkban. Ha valami jót találunk ki, az nagyon érdekes lenne. Jelenleg ennyi. Ez minden, amit biztosan tudni.”

Akár igazak a pletykák, akár nem, reméljük, hogy a rajongók érdeklődése segít a Marvel és a Disney tudtára adni, hogy itt az ideje, hogy Hulk ismét saját szólófilmet kapjon.

Forrás: Geeks Worldwide

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu