A The Batman szinopszisa Robert Pattinson Sötét Lovagjának dühét vetíti elő

MOZI HÍREK – A Warner Bros. végre kiadta The Batman hivatalos szinopszisát, és ez azt sugallja, hogy Robert Pattinson gothami bűnüldözőjének harcát a forrongó düh jellemzi majd.

 

Az olyan eseményeknek köszönhetően, mint a DC FanDome, és annak a ténynek köszönhetően, hogy úgy tűnik, már egy örökkévalóság óta készül, már elég sokat tudunk A Denevéremberről, a Matt Reeves rendezte filmről, amely azt ígérte, hogy egy sötét, zord és mindenekelőtt fiatalabb Sötét Lovagot hoz, mint amit eddig a filmvásznon láthattunk. A Warner Bros. azonban most közzétette a film hivatalos szinopszisát, és bár a cselekményről nem árul el semmi olyat, amit ne tudnánk már eddig is, azt az üzenetet azonban jól érzékelteti, hogy ez egy brutális, önálló történet lesz, a DCEU-n kívül.

A szinopszis szerint: „A Batman egy kemény, akciódús thriller, amely Batmant mutatja be a korai éveiben, amint egyensúlyt próbál találni saját dühe és az igazságosság között, miközben egy nyugtalanító rejtély után nyomoz, amely rettegésben tartja Gothamet. Robert Pattinson nyersen és intenzíven alakítja Batmant, mint egy kiábrándult, kétségbeesett igazságosztót, akit felébreszt a felismerés, hogy az őt felemésztő düh miatt nem válik jobbá, mint az a kegyetlen sorozatgyilkos, akire vadászik.”.

A The Batman legújabb trailere a múlt hónapban jelent meg, amelyben alaposan megnézhettük Pattinsont a denevérruhában, valamint Colin Farrell Pingvint, Zoe Kravitz Macskanőt és Paul Dano Riddlerét, bár még mindig sok a találgatás, hogy pontosan miért nem látni Riddler arcát a videóban. Mindent egybevetve, a The Batman csatlakozik ahhoz az egyre növekvő trendhez, hogy a filmek minél kevesebb információt áruljanak el, ami azután, hogy a trailerek évtizedekig túlságosan is igyekeztek megmutatni a film összes legjobb részletét, üdvözlendő változás, és úgy tűnik, hogy visszalendülünk egy olyan korba, amikor még úgy mehettünk be a moziba, hogy nem tudtuk pontosan, mit várhatunk egy filmtől.

A The Batmant kezdetben nehezen fogadták a rajongók, amikor bejelentették, hogy Robert Pattinson veszi át a szerepet, de az elmúlt félévben sokan vannak, akik megbarátkoztak az ötlettel. Christopher Nolan Batman Begins című filmjével már kaptunk egy Batman-eredettörténetet, bár Pattinson fiatalabb lesz, és Reeves szerint ezúttal Batmant akkor láthatjuk majd, amikor még csak most kezd bele a bűnüldözői életébe, sok olyan kütyü nélkül, amelyekhez az évek során társult.

Amit sok rajongó izgatottan vár, az a DC azon szándéka, hogy már jövőre játékba hozza a multiverzumát, ami sokak szerint a The Flash-filmmel kezdődik majd, mivel köztudott, hogy a történetszálban Michael Keaton Batmanje mellett Ben Affleck Denevérembere is feltűnik majd, és ha minden a várakozásoknak megfelelően alakul, akkor több idősíkot is láthatunk majd egyszerre létezni a DCEU-ban. Ez sokakat arra késztetett, hogy elgondolkodjanak azon, hogy ez azt jelenti, hogy esetleg Joaquin Phoenix Jokerének és Robert Pattinson Batmanjének crossoverét is láthatjuk a jövőben, és figyelembe véve a két film közötti hasonlóságokat, nem lenne elképzelhetetlen, ha egy univerzumban találkoznának.

A Batman jelenlegi állás szerint 2022. március 4-én kerül a mozikba.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu