Itt a második The Batman trailer, amely talán még az elsőnél is ütősebb! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Tegnap késő este érkezett a DC Fandome rendezvény keretében a The Batman második trailere, amelyben Denevérember harcol a korrupció ellen, és könyörtelenül vadászik a gyilkos Riddlerre!

 

A várakozásunk egyre fokozódik, hogy láthassuk, ahogy Pattinson Batmanje megküzd Dano Riddlerével, és hogy milyen lesz az új Macskanőnk, abban a filmben, amelyet Matt Reeves rendez, aki a forgatókönyvet Peter Craiggel közösen írta. A cselekményt egyelőre titokban tartják, azonban a trailerek és az előzetesek alapján úgy tűnik, hogy a fiatal Bruce Wayne (Pattinson) még csak most indul el a bűnüldözés útján. Egy fiatal Riddlerrel kerül szembe, aki gyilkosságsorozatot követett el. Bruce-nak szembe kell néznie a város árnyékában zajló korrupcióval, miközben megpróbálja elkapni a Riddlert, mielőtt az újra gyilkolna.

Ha lemaradtál a tavalyi DC Fandome-on megjelent első trailerről és teaserről, itt újra átélheted az első izgalmakat.

Egy teljesen új Gothamre számíthatunk, mondja Jeffrey Wright az Indiewire szerint. „Nem olyan lesz, mint Gotham, amit eddig láttunk. Ez egy olyan Gotham volt, amit meg tudtunk érinteni. Ahogy a Batmobilt leírták, megértettem, hogy az esztétika, amire törekszünk, valami igazán kézzelfogható. Ha hunyorítasz a szemeddel New York valamelyik mellékutcájában, láthatod, ahogy megjelenik.”

Andy Serkis, aki Bruce Wayne hűséges komornyikját, Alfred Pennyworth-öt alakítja, nem árult el semmit, csak annyit: „Nézd, tényleg nem tudok válaszolni semmilyen kérdésre A Batmanről, de annyit elárulok, hogy fantasztikus volt újra együtt lenni Matt Reeves-szel, [a producerrel] Dylan Clarkkal és [a VFX-felügyelővel] Dan Lemmon-nal a Majmok-filmekből. Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson, és amikor végül a vászonra kerül, Matt Reeves egy újabb mesterművet fog készíteni, mert annyira benne van a filmben. De igen, megtiltották, kifejezetten megtiltották, hogy Alfrédról beszéljek. (Nevet.)”

A múlt hónapban a CinemaConon a film előzetes vetítésével meglepett emberek a filmet az egyik legjobb vászonra vitt Batman-filmként jellemezték, a „nyers brutalitás” szavakkal illették, és meglepő történetszálakról beszéltek, amelyek utat mutatnak a jövőbeli Pattinson-filmek felé a jövőre nézve. Ami a The Batmant illeti, Greig Fraser operatőr korábban elárulta, hogy a film egyik fő fókuszában Batman és hűséges komornyikja közötti kapcsolat áll majd. „Ez egy karakteres film a karakterekről, Andy Serkis karakteréről és Robert Pattinson karakteréről” – árulta el Fraser tavaly. „Ez egy nagyon jó forgatókönyv, mint Matt összes forgatókönyve, ez is nagyon jó, nagyon jól átgondolt.”

A Warner Bros. The Batman című filmjében Zoe Kravitzot láthatjuk majd Macskanőként, Robert Pattinsont az új sötét lovagként, Paul Dano pedig Riddler szerepében. Új főgonoszunk szerepében John Turturro lesz Carmine Falcone, Colin Farrell pedig Pingvin, a további szereplők között pedig Jeffrey Wright Jim Gordon rendőrfőnök és Andy Serkis Alfred Pennyworth szerepében. A Batman jelenleg 2022. március 4-én kerül a mozikba.

És akkor íme a szóban forgó vadonatúj The Batman trailer:

Source: Movieweb

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu