A Nintendo nagyon komolyan veszi az N64-es játékok Switch-portjaira érkezett kritikákat

A Nintendo of America elnöke, Doug Bowser is megszólalt az előfizetéses szolgáltatás körüli viták kapcsán.

 

 

A Nintendo Switch Online előfizetéses szolgáltatását ellentmondások övezik, miután a kiotói székhelyű vállalat a szeptember 24-i Nintendo Directen bejelentette az előfizetéses szolgáltatás bővítő csomagját, amely N64 játékokkal, Sega Mega Drive játékokkal, később pedig az új Animal Crossing bővítéssel érkezik.

A vállalat lépése nem volt éppen népszerű: a Nintendo hivatalos YouTube-csatornáján a legtöbbet leszavazott bejelentés lett, megelőzve a vitatott Metroid Prime Federation Force bemutatóját. A cég amerikai leányvállalatának elnöke, Doug Bowser számára úgy tűnik, nem idegen a probléma, és a The Verge-nek adott interjúban beszélt a rajongók rossz fogadtatásáról.

Sajnos a bővítőcsomaggal kapcsolatos panaszok csak fokozódtak, amikor az N64-es játékok a Switch Online-ra történő portolása során a felhasználók számos emulációs problémáról számoltak be, például a kontroller rossz illeszkedéséről, a gombok testreszabásának teljes hiányáról, grafikai hibákról és szinkronizációs problémákról.

„Nagyon komolyan vesszük a visszajelzéseket, és továbbra is keressük a lehetőségeket az általános teljesítmény javítására”

– reagált Doug Bowser a N64-es játékok rossz emulációjával kapcsolatban kapott kritikákra. Az elnök a közelmúltban tett nyilatkozataiban hasonló fenntartotta álláspontját, miszerint továbbra is fontosnak tartja a retro játékok piacra dobását a szolgáltatás értékének növelése szempontjából.

Forrás: The Verge

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu