Húsz éves a Harry Potter és a bölcsek köve: az HBO Max nagyszabású produkcióval készül [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Harry Potter 20. évfordulója: Visszatérés Roxfortba című dokumentumfilm premierje újév napján lesz az HBO Maxon.

 

 

A WarnerMedia nemrég jelentette be, hogy az eredeti Harry Potter szereplői hivatalosan is újra összeállnak egy HBO Max különkiadás erejéig. Megerősítették, hogy Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson csatlakozik Chris Columbus rendezőhöz, valamint az összes Harry Potter-film többi szereplőjéhez, hogy megünnepeljék az első film bemutatásának huszadik évfordulót.

A közelgő különkiadás mind a nyolc filmet érinti majd, amelyek J.K. Rowling könyvei alapján készültek, és többek között Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Jason Isaacs, Imelda Staunton, Tom Felton, Oliver Phelps, James Phelps, Mark Williams, Alfred Enoch, Bonnie Wright, Evanna Lynch, Ian Hartm és mások is szerepelnek benne. A Harry Potter 20. évfordulója: Visszatérés Roxfortba hivatalos kedvcsináló előzetesét lásd a cikk végén!

„A Harry Potter és a bölcsek köve film debütálása óta egy hihetetlen utazás részesei lehetünk. Tanúja lenni annak, ahogyan ez a figyelemre méltó, összefüggő univerzum fejlődött, enyhén szólva is varázslatos” – mondta Tom Ascheim, a Warner Bros. Global Kids, Young Adults and Classics elnöke a közleményben. „Ez a visszatekintés tisztelgés mindazok előtt, akiknek az életét megérintette ez a kulturális jelenség – a tehetséges színészektől és stábtagoktól kezdve, akik szívüket-lelküket beleadták ebbe a rendkívüli filmes franchise-ba, egészen a szenvedélyes rajongókig, akik 20 évvel később is életben tartják a varázsvilág szellemét”.”

„Harry Potter 20. évfordulója: Visszatérés Roxfortba” a Warner Bros. Unscripted Television produkciója a Warner Horizonnal együttműködve a Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter című rendezvényen. A különkiadás executive producere Casey Patterson a Casey Patterson Entertainment („A West Wing Special to Benefit When We All Vote”) és a Pulse Films („Beastie Boys Story”).

„Varázslat van a levegőben ezzel a hihetetlen szereplőgárdával, ahogy mindannyian hazatérnek a Roxfort eredeti díszleteihez, ahol 20 évvel ezelőtt elkezdték” – nyilatkozta Casey Patterson. „Az izgalom tapintható, ahogy felkészülnek arra, hogy egy nagyon különleges és személyes utazásra vigyék a rajongóikat, ezeknek a hihetetlen filmeknek a készítésén keresztül.”

A Harry Potter 20. évfordulója: Visszatérés Roxfortba premierje 2022. január 1-jén, szombaton lesz az HBO Maxon. A hírek szerint a TBS és a Cartoon Network is sugározni fogja a különkiadást valamikor 2022 tavaszán. Az HBO Max különkiadás premierje megelőzi a Warner Bros. Pictures Legendás állatok és megfigyelésük – Dumbledore titkai című filmjét, amely a helyzet jelenlegi állása szerint 2022. április 15-én kerül a mozikba.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu