Harry Potter: Roxfort öröksége továbbra is dátumozatlan, de megéri várni rá [VIDEO]

A Harry Potter-játékról az év eleji késés bejelentése óta nem érkeztek hírek.

 

Miután 2018-ban kiszivárgott a nyilvánossághoz egy videóval együtt, a Warner Bros. végül tavaly év végén mutatta be a Hogwarts Legacy-t, egy nyílt világú akció-RPG-t, amely a Harry Potter-univerzumban játszódik, és 2021-es megjelenést helyezett kilátásba. Illetve ezek voltak az eredeti tervek, mielőtt 2022-re halasztották volna a megjelenést. Most a rajongók újabb frissítésre várnak a fejlesztéssel kapcsolatban, ami úgy tűnik, nem fog bekövetkezni, bár a Warner Bros. megnyugtató üzenetet küldött a rajongóknak.

„Az eddig látottak alapján érdemes lesz várni a megjelenésre, és egyedülálló módját kínálja majd a rajongóknak, hogy kapcsolatba kerüljenek a franchise-zal” – mondta Rachel Wakely, a Warner Bros. UK fogyasztói termékekért felelős általános igazgatója. Legközelebb a Harry Potter univerzum 2022-ben tér vissza a mozivászonra a Fantasztikus állatokkal: Dumbledore titkai című filmben.

Bár szavai alapján úgy tűnik, hogy az Avalanche Software nem fog időben érkezni a film megjelenésére, ami a tervek szerint idén április 15-én lesz.
A Hogwarts Legacy-t hivatalosan a PlayStation 5 újdonságok bemutató eseményén mutatták be, megerősítve később, januárban a késést. „A varázslatos univerzum legjobb élményének megteremtése a legfontosabb számunkra, és megadjuk a játéknak a szükséges időt” – indokolták az Avalanche részéről. Azóta nem érkeztek hírek a produkcióról, amelynek más címei, mint a Gotham Knights és a Suicide Squad: Kill the Justice League.

A Wizards Unite bezárja a szervereket.

Néhány napja viszont megerősítették, hogy a Harry Potter: Wizards Unite 2022 februárja előtt bezárja a szervereket, így véget ér a Pokémon GO készítőinek két és fél éves varázslata a kiterjesztett valóság és a geolokáció videójátékra, amelyet a Pokémon GO alkotói jegyeznek. Egyelőre nem tudni, hogy készülnek-e további videojátékok a J.K. Rowling írónő által közel 25 évvel ezelőtt megalkotott varázslóvilágról.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu