League of Legends: a „Project L” címen futó projekt csapatalapú harci játék lesz [VIDEO]

A Riot Games fontos hírekkel jelentkezett az új League of Legends játékról, de figyelmeztet: sem idén, sem jövőre nem készülnek el vele.

 

 

Az elmúlt hetekben rengeteg információt kaptunk a League of Legends univerzumában játszódó új kalandjátékokról, amelyek közül néhány már meg is jelent. De ez még messze nem minden, amin a Riot Games boszorkánykonyhájában dolgoznak. Néhány órával ezelőtt fontos híreket kaptunk a Project L nevű, még mindig korai stádiumban lévő verekedős játékról.

A projektért felelős csapat megosztott egy „kiragadott szeletet”, egy koncepcióvideót, amely a játék végleges kinézetének lehetséges prezentációja, mielőtt minden tartalom, például a karakterek és a forgatókönyvek elkészülnének.

„A slice megtekintése után azt gondolhatnánk, hogy a játék már készen van, de az igazság az, hogy még rengeteg munka áll előttünk.”

„Bár hosszú utat tettünk meg, nem 2021-ben vagy 2022-ben fogjuk kiadni a játékot” – figyelmeztet mindenekelőtt Tom Cannon, a Project L vezető igazgatója és executive producere.

Mit szeretne tehát a Riot Games? A lehető legjobb minőségű verekedős játékot fejleszteni, hogy a közösség éveken vagy évtizedeken keresztül játszhasson vele. Ezért a játék mögött álló csapat a lehető legtöbb időt szeretné rászánni, de már most eldöntötték, hogy a Project L egy csapat alapú verekedős játék lesz, amelyben egy, két különböző bajnokból álló csapatot kell majd megalakítanunk és irányítanunk. A megosztott videó bemutatja a produkcióhoz választott új művészeti stílust, és elmagyarázza, hogy az irányítást könnyen tanulhatónak, de nehezen elsajátíthatónak szánják.

„Már majdnem készen vagyunk az összes olyan szempont eldöntésével, ami egy játékot játékká tesz (alapvető játékélmény, irányítás, vizuális stílus stb.), de még mindig van tennivalónk, például a teljes bajnoki névsor elkészítése, a forgatókönyvek megtervezése, a menük és a felhasználói felület hozzáadása, a ranglistarendszerek létrehozása és még sok minden más” – teszi hozzá Tom Cannon, türelmet kérve a játék iránt érdeklődőktől.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu