A Chorus új gameplay-videója alapján intenzív, látványos űrcsatákra számíthatunk [VIDEO]

A frenetikus űrhajós játéknak ígérkező Chorus a fő mechanikák bemutatásával készít fel minket a közelgő megjelenésre.

 

 

Az űrharc-szimulátorok rajongói már biztosan számolják a napokat a Chorus megjelenéséig: az egyjátékos cím egy zord jövőbe kalauzol el minket, ahol főhősünk, Nara sötét múltjával kell szembenéznie a Forsakent, egy intergalaktikus hajót irányítva, amelynek saját lelkiismerete van.

A Chorus a Gamescom 2020-on mutatkozott be, és azóta is élénk érdeklődéssel kísérjük a játék fejlesztését. A német Fishlabs készülő programjának demója alapján egy kellemes, energiával és karizmával teli arcade űrcsata-játékot ismerhettünk meg. Ezúttal az IGN osztott meg egy terjedelmes gameplay-videót a játék frenetikus akciójáról.

A videóban megismerhetjük a játék számos alapvető mechanikáját, valamint belemerülhetünk a magával ragadó harcrendszerbe. Láthatunk néhány képességet, mint például a „rite of passage”-ot, amivel el tudunk teleportálni egy célpont elől, vagy üldözőbe vehetjük azt. Néhány klasszikusabb manőver, mint például a „hordó”, szintén látható.

Meglepő módon néhány beltéri helyszínt is megmutattak, ahol az akció sokkal klausztrofóbabbá válik, és sokkal jobban kell majd figyelnünk a körülöttünk lévő elemekre. A videó végén láthatunk néhányat a fejlődési lehetőségek közül, amelyeket a játék lehetővé tesz számunkra, hogy fejlesszük Forsakenünket. December 3-án indul az űrutazás Xbox One, Xbox Series X|S, PC PS4 és PS5 konzolokon.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu