Menu

Chorus – Vadonatúj trailer és megjelenési dátum!

A Chorus egyike volt azoknak a játékoknak, amelyeket tavaly jelentettek be egy Inside Xbox Show-n, és azóta nem sokat hallottunk vagy láttunk a játékról; nos, ennek a csendnek vége.

 

A Chorus egy sci-fi űrharci lövöldözős játék, amelyben Nara, egy volt szektás szerepét játszod, aki egy érző AI csillagvadász segítségével szökik meg a szektából, és úgy dönt, hogy a megváltást a mindkettejüket létrehozó szekta elpusztításával keresi.

A The Circle egy szekta, amely szorosan uralja a galaxist, és Narán és Forsaken-en, az AI csillagvadászán múlik, hogy lebontsák a rendszert. Ezt sokféleképpen megtehetik, hiszen a játék egy hatalmas nyitott világ, számos mellékküldetéssel, titkos templommal, véletlenszerű találkozásokkal és egyéb ügyes titkokkal, amelyeket a játékos felfedezhet. Narának vissza kell majd szereznie az erejét, hogy a Forsaken-t a lehető legjobban használhassa, és testre szabhatja az űrhajó kinézetét és fegyvereit.

A harc az Ace Combat 7-hez hasonlóan gyors tempójú, és nem az olyan lassú tempójú űrszimulátorokra hasonlít, mint az Elite Dangerous, az X4 vagy akár a StarCitizen. Ez egy arcade űrlövölde, és úgy tűnik, a játékos még teleportációs képességekkel is rendelkezik majd. Nézd meg az alábbi trailert:

 

 

A Chorus 2021. december 3-án jelenik meg Xboxra, PC-re, PlayStationre, Xboxra és Stadia-ra.

 

Forrás: Gematsu

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu