Chorus – Vadonatúj trailer és megjelenési dátum!

A Chorus egyike volt azoknak a játékoknak, amelyeket tavaly jelentettek be egy Inside Xbox Show-n, és azóta nem sokat hallottunk vagy láttunk a játékról; nos, ennek a csendnek vége.

 

A Chorus egy sci-fi űrharci lövöldözős játék, amelyben Nara, egy volt szektás szerepét játszod, aki egy érző AI csillagvadász segítségével szökik meg a szektából, és úgy dönt, hogy a megváltást a mindkettejüket létrehozó szekta elpusztításával keresi.

A The Circle egy szekta, amely szorosan uralja a galaxist, és Narán és Forsaken-en, az AI csillagvadászán múlik, hogy lebontsák a rendszert. Ezt sokféleképpen megtehetik, hiszen a játék egy hatalmas nyitott világ, számos mellékküldetéssel, titkos templommal, véletlenszerű találkozásokkal és egyéb ügyes titkokkal, amelyeket a játékos felfedezhet. Narának vissza kell majd szereznie az erejét, hogy a Forsaken-t a lehető legjobban használhassa, és testre szabhatja az űrhajó kinézetét és fegyvereit.

A harc az Ace Combat 7-hez hasonlóan gyors tempójú, és nem az olyan lassú tempójú űrszimulátorokra hasonlít, mint az Elite Dangerous, az X4 vagy akár a StarCitizen. Ez egy arcade űrlövölde, és úgy tűnik, a játékos még teleportációs képességekkel is rendelkezik majd. Nézd meg az alábbi trailert:

 

 

A Chorus 2021. december 3-án jelenik meg Xboxra, PC-re, PlayStationre, Xboxra és Stadia-ra.

 

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu