[TGA] A Plague Tale: Requiem – folytatódik az Asobo középkori dögvész-kalandja [VIDEO]

A Plague Tale: Innocence kiemelkedően jó játék volt (ezért nem is csoda, hogy PlayStation 5/Xbox Series verziót is kapott), és emiatt jó látni, hogy a stúdió lehetőséget kapott a folytatásra, A Plague Tale: Requiem címmel.

 

A Focus Entertainment (a kiadó neve ebben a formájában nem biztos, hogy ismerős lehet, úgyhogy megemlítenénk, hogy az év folyamán átnevezte magát, hiszen korábban Focus Home Interactive néven futott a cég) és az Asobo Studio korábban már bejelentette a játékot, viszont a The Game Awardsig vártak arra, hogy a játékmenetbe is betekintést adjanak, és persze néhány kép is megtekinthető a karakterhalom alatt.

A Focus Entertainment szerint A Plague Tale: Innocence több díjat is elnyert, és ehhez a szinthez szeretnék tartani magukat a folytatással is, ami egy új trailert kapott Geoff Keighley évzárónak is nevezhető rendezvénye során. Ebben a trailerben Robert Louis Stevenson műve, a Requiem adja meg a hangulatot.

Amicia és Hugo nagy kalandra indul egy olyan világban, amit természetfeletti erők csavartak el (mindeközben a lélegzetelállítónak is nevezhető látvány azért megmaradt). A páros elmenekült szülőföldjéről, de Amicia és Hugo most messze délre tartanak, ahol új régiók és élénk városok várnak majd rájuk. Fel kell fedeznünk, hogy a kétségbeesett túlélés során mekkora költsége is lesz annak, hogy megmentsük szeretteinket.

Az árnyékokból támadhatunk, de szabadjára engedhetjük a poklot is, a kraftolt eszközök, vagy a természetfeletti erők segítségével pedig ellenfeleinket is kiiktathatjuk, illetve a kihívásokat is le lehet gyűrni, és mivel nem egy cross-gen játékról van szó, A Plague Tale: Innocence rajongóinak bizony konzolt (vagy PC-t) kell frissíteniük, ha azt PlayStation 4-en vagy Xbox One-on játszották.

Ebből adódóan pedig ki is lehet mondani, hogy A Plague Tale: Requiem PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), illetve Nintendo Switchre is készül. A Nintendo Switch értelemszerűen nem olyan erős mint a két, tavaly novemberben elstartolt konzol, így ki lehet gyorsan találni, hogy felhőből futó kiadás lesz az. Aki pedig Xbox Game Pass/PC Game Pass-előfizetéssel rendelkezik (az utóbbi a PC-s változat új neve, szokjuk meg!), ott is elérheti a megjelenéstől kezdve, továbbá a felhőből is játszható lesz az Asobo ígéretes alkotása. A játék jövőre jelenik meg, a pontos megjelenési dátum még nem ismert.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu