Keanu Reeves megtiszteltetésnek venné, ha szerepelhetne a Mátrix 5-ben

MOZI HÍREK – Ha Lana Wachowski a Mátrix: Feltámadásokon túl is folytatni akarja, Keanu Reeves benne van.

 

 

A Mátrix franchise negyedik része, a Mátrix: Feltámadások látszólag a semmiből jött. Nagyon úgy tűnik, hogy Keanu Reeves szerint még többre is számíthatunk. A Fandomnak adott interjújában a színész kifejezte, hogy hajlandó lenne újra visszabújni Neo bőrébe, ha Lana Wachowski rendezőnő ezt szeretné.

„Ez Lana Wachowskin múlik.”

„Úgy értem, ha egy újabb történetet akar csinálni, és szeretne bevonni engem is, megtiszteltetésnek venném és hálás lennék; szeretném látni, mi történik Trinityvel, Neóval és a világgal” – mondta Reeves.

Reeves láthatóan nagyon bízik a filmkészítőben, valamint őszintén érdeklődik a karakterek és az egész franchise jövője iránt. Szereplőtársa, Carrie-Anne Moss, aki a Mátrix: Feltámadásokban újra eljátszotta Trinity szerepét, csatlakozott Reeves érzéseihez egy újabb folytatással kapcsolatban, mondván: „Teljesen [benne lennék], persze… csodálatos lenne”.

Az újonc Priyanka Chopra Jonas is támogatná a tervet, amennyiben Lana Wachowski folytatni kívánja Mátrix világába tett kiruccanásokat. Yahya Abdul-Mateen II, aki Morpheus rejtélyesen fiatalabb változataként csatlakozik a sci-fi akciósorozathoz, valamivel óvatosabb: előbb szeretné látni a közönség reakcióit, mielőtt ilyen jellegű fejtegetésekbe bocsátkozna.

A Warner Bros. is nagyon szeretné folytatni a történetet a Feltámadásokon túl: Ann Sarnoff, a Warner Bros. vezérigazgatója nemrég azt nyilatkozta, hogy a közelgő kalandot „eredetileg a sorozat mozivásznon való újraindításának szánták”, és hogy „bármikor, amikor Lana [Wachowski] filmet akar csinálni, mi benne vagyunk”.

A Mátrix: Feltámadásokat a Warner Bros. Pictures a tervek szerint 2021. december 22-én mutatja be a mozikban – a hazai premier 23-án várható -; ugyanettől a naptól fogva egy hónapon keresztül digitálisan is streamelni fogja az HBO Maxon az Egyesült Államokban.

Forrás: Fandom

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu