Keanu Reeves nem hiszi, hogy lesz folytatás a Mátrix: Feltámadások után

A Mátrix: Feltámadások rajongói csalódottak lehetnek, ha megtudják, hogy Keanu Reeves kételkedik a folytatásban

 

A Mátrix: Feltámadások-at már a mozikban és az HBO Maxon is élvezheted. Ez a negyedik része a Mátrix-franchise-nak, amely 1999-ben kezdődött, és a mai napig az egyik legfontosabb sci-fi és akció-saga, amely valaha a nagyvászonra került. Jelenléte olyan erős, hogy megmaradt az első rajongók és az új generációk emlékezetében, akik élvezhették a filmeket, és teljesen elvarázsolták őket.

Függetlenül a Mátrix: Feltámadások december 22-i bemutatója óta kapott kritikáktól, tudjuk, hogy a legendás franchise néhány rajongója csalódottan fogadja majd, hogy a film folytatása nem valószínű. Az Empire podcastnek adott nemrégiben adott interjújában Keanu Reeves, aki a Feltámadásban Neo szerepét alakítja újra, azt mondta, nem hiszi, hogy Lana Wachowski rendezőt érdekelné egy újabb Mátrix-film elkészítése. „Nem hiszem. Ha voksolnom kellene… Nem, nem voksolnom, szavaznom kellene. Azt mondanám, hogy Lana nem csinálna még egy Mátrixot” – tette hozzá a színész.

Keanu szavaiból egyértelműen kiderül, hogy a rendezőnőnek esze ágában sincs a közeljövőben újabb Mátrix-filmet hozni. Ráadásul a Collidernek adott interjújában James McTeigue producer is megerősítette, hogy nem terveznek több projektet a franchise-ban. Ez kétségtelenül szomorú hír azoknak, akik rajonganak a Mátrix történetéért, Neóért és a többi karakterért. McTeigue a következőket mondta a Collidernek: „Jelenleg csak a látott filmről van szó. Nem tervezünk előzményfilmet. Nem tervezünk folytatást sem. Nem tervezünk újabb trilógiát.”

A film vezetőinek minden tagadása biztosítja, hogy a Mátrix nem fog visszatérni a közeljövőben. Csak reméljük, hogy nem telik el túl sok idő, mire Keanu újra akcióba lendül egy másik franchise-ban. Akárhogy is, ha a sors úgy hozza, hogy Lana és Lilly Wachowski tervei megváltoznak, és úgy döntenek, hogy visszatérnek egy ötödik Mátrix-filmmel, Keanu Reeves azt mondta, hogy szívesen részt venne benne. A színész a következőket mondta: „Ha visszahív, benne vagyok!”

A Mátrix: Feltámadások premierje a mozikban és a híres streaming platformon, az HBO Maxon zajlott, ami nem mindenkit győzött meg, aki kapcsolatban állt a film készítésével. A Warner Bros. projektjeihez kötődők közül sokan nem támogatják a cég döntését, hogy a streaming szolgáltatásra is elhozzák a tartalmaikat. Ilyen például Christopher Nolan és Denis Villeneuve rendezők, akik mindketten elégedetlenségüknek adtak hangot a céggel szemben. Más a helyzet azonban Keanu esetében, aki a The Guardiannek adott nemrégiben adott interjújában elárulta, hogy semmi kifogása nincs az ellen, hogy az emberek otthonuk kényelméből élvezhessék a filmet.

A film főszereplői Keanu Reeves Neo és Carrie-Anne Moss Trinity szerepében, valamint olyan tehetséges színészek, mint Lambert Wilson, Jada Pinkett Smith, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra és Christina Ricci. A filmről szóló kritikánkat itt olvashatod el.

Forrás: tomatazos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu