A Valorant vezetője távozik, hogy a Riot Games új projektjén dolgozzon

Nem tisztázta, hogy mit fog csinálni 2022 elején, de azt tudjuk, hogy nem hagyja el a Riot Games-t

 

A Riot Games FPS-e, a Valorant nagy hírekkel zárja az évet. A játék igazgatója, Joe Ziegler bejelentette, hogy a héten távozik posztjáról, hogy egy teljesen új projekten dolgozzon, amit a kiadó tervez.

Hálával és mély érzelmekkel teli szívvel közlöm veletek ma ezt a hírt” – kezdte búcsúlevelét Ziegler a Valorant hivatalos weboldalán. „Nyolc évnyi Valorantnál töltött munka után átadom a játékigazgatói pozíciót jó barátomnak, Andy Ho-nak.”

Ziegler a Riot Games-en belül a projekt kezdete óta dolgozott a Valoranton, és az egész csapatával együtt olyan többjátékos címmé építette azt, amilyennek ma élvezhetjük. „Ez egy szenvedélyes és elkötelezett fejlesztőkből álló csapat, akik fáradhatatlanul dolgoztak mindannyiótokért, a tisztelet és csodálat, amit megérdemeltek” – mondta Ziegler a Valorant közösségéhez fordulva.

Ami Andy Ho-t illeti, ő körülbelül öt éve dolgozik a Riot Games-en belül, és ennek az időnek a nagy részét a Valorantnak szentelte. Emellett több mint egy évig dolgozott a Phoenix Labs-nél is, a Dauntless című ingyenes játékért felelős stúdióban.

Min fog Ziegler mostantól dolgozni? A korábbi igazgató csak annyit tisztázott, hogy ez egy teljesen új projekt a Riot Gamesnél. Ez ugyan nem sokat elárul, de kizárhatjuk a már ismert címeket, mint például a League of Legends univerzuma által inspirált MMO-t, a fejlesztés alatt álló verekedős játékot, a Project L-t, vagy akár a Valorant mobilos változatát.

Forrás: latercera

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu