A Fallout TV-sorozat gyártása 2022-ben kezdődik, a Bethesda és az Amazon együttműködésében

MOZI HÍREK – A Fallout-produkcióban Lisa Joy és Jonathan Nolan, a Westworld alkotói szerepelnek executive producerként.

 

 

A Fallout poszt-apokaliptikus világát már többször is bejárhattuk, de még mindig sok minden akad, amit nem láthattunk ebben a disztópikus univerzumban. A Bethesda történetmeséléshez való hozzáállása azonban töretlen, ezért is örültünk az Amazon Studios által gyártott sorozatuk megerősítésének. Most úgy tűnik, a produkciót, amelyet Lisa Joy és Jonathan Nolan, a Westworld alkotói vezetnek, még idén elkezdik gyártani.

Jonathan Nolan fogja rendezni a sorozat első epizódját.

Ezt a Deadline jelentette be, amely a két showrunner új közreműködésével együtt kiemeli a produkció közeli kezdését: Geneva Robertson-Dworet, a Marvel Kapitány forgatókönyvírója és Graham Wagner, a Portlandia és a Szilícium-völgy írója. Emellett Jonathan Nolan megerősítette, hogy ő fogja rendezni a sorozat első epizódját, amely a Fallout elhatározott történetét és helyszínét mutatja be.

 

 

Jonathan Nolan és Lisa Joy

 

 

Arról egyelőre nem közöltek részleteket, hogy milyen irányt vesz majd a sorozat, így végleges premierdátumot sem tudunk. Habár a videójátékokban már megismert poszt-apokaliptikus világban játszódik, még nem árultak el semmit sem a cselekményét, sem a főszereplőiről. Így könnyen lehet, hogy a sorozat még jó ideig nem lát napvilágot.

Azt viszont tudjuk, hogy az Amazon Studios másik videójátékokat is szem előtt tart, hiszen már elárulta, hogy szándékában áll egy Mass Effect-sorozat elkészítése (amit a rendezője már régen látott előre). A BioWare űrkalandjáról egyelőre semmit sem erősítettek meg, de Henry Cavill, aki – sok más mellett – riviai Geraltot alakítja a The Witcher-sorozatban, már jelentkezett is, hogy szívesen részt vesz benne…

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu