Brandon Sanderson gúnyosan kommentálta, hogy George R. R. Martin közreműködik az Elden Ring fejlesztésében [VIDEO]

Az író, akit idehaza leginkább talán a Ködszerzet-regényszéria szerzőjeként ismerünk, a PlayStation King’s Field óta rajong a From Software-ért és nagyon várja az Elden Ringet.

 

 

Az Elden Ring az első bejelentése óta több okból is izgatja a rajongókat. Nem csak azért, mert ez a From Software új dark fantasy címe, amelynek egy Miyazaki áll az élén, hanem mert A tűz és jég dala regényciklus szerzője, George R. R. Martin is közreműködik benne. A közösség gyorsan megtapsolta a kultikus hírű író bevonását, de úgy tűnik, hogy nem minden játékos örül a Martin-Elden Ring együttműködésének.

Sanderson személyes Top 10-es listáján a From Software játékai szerepelnek

Brandon Sandersonról van szó, aki az irodalmi világban szerzett nevet magának olyan sorozatokkal, mint a Ködszerzet, A királyok útja vagy – a Robert Jordannal közösen jegyzett, a szerző 2007-es halála után készült – Az idő kereke kötetek. Az író egy kérdezz-felelek órát tartott, amelyben gúnyos hangnemben mutatta ki elégedetlenségét a fejlesztők döntésével kapcsolatban: „A From Software úgy dönt, hogy fantasy játékot készít, és együttműködik egy fantasy regényíróval. Erre egy olyan embert választanak, aki azzal tölti a napjait, hogy az NFL-ről (National Football League) blogol, egy olyan ember helyett, aki a King’s Field óta játszik a játékaikkal, és a játékaikat folyamatosan a top 10 kedvencei közé sorolja. Mit gondoltok, srácok?”

„Én meg: ‘George nem játszik videojátékokkal! Fogalma sincs!’, de oké” – fejezi be Sanderson

Nyilvánvalóan ez a válasz kissé szatirikus stílusban hangzott el, de az igaz, hogy George R. R. Martin többször is kifejtette, hogy az olyan franchise-okon túl, mint a Romance of the Three Kingdoms vagy a Railroad Tycoon, nem sok kapcsolata van a videójátékok világával, pláne nem olyan címekkel, mint az Elden Ring.

Akárhogy is van, úgy tűnik, George R.R. Martin nagyon komolyan vette a From Software-rel közös projektet, hiszen lenyűgözte, amit a fejlesztők készítettek. Habár még néhány hétig várnunk kell, mire élvezhetjük az Elden Ringet, a From Software máris új információkkal szolgált a kalandról, például a kampány hosszáról és a Soulshoz viszonyított nehézségről.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu