A SIFU élőszereplős kisfilmben mutatja be, mit várhatunk ettől a remek kis beat ’em up játéktól [VIDEO]

A Sloclap játéka, a SIFU február 8-án jelenik meg PS4-re, PS5-re és PC-re.

 

 

Egyesek szerint a SIFU kicsit elkésett: a beat ’em up műfaj több évtizeddel ezelőtt élte aranykorát a játéktermekben és konzolokon, az arcade műfaj legjobb játékaival. Az olyan klasszikusok, mint a Streets of Rage 2 és a Final Fight egy egész generáció képviselőiként álltak a „laposra verem a rosszarcúakat” tematikájú játékok között. Bár a műfajban mostanság nem nagyon alkottak maradandót, a SIFU-hoz hasonló javaslatok ígéretes módon hozzák vissza mások rommá verésének ízét.

Főhősünk az apja gyilkosát üldözi

A harcművészeti mozi szorosan kötődik a műfajhoz, amelynek lényege, hogy mindenkit összeverünk, aki az utunkba kerül, ezért az élőszereplős adaptáció úgy illik ehhez a játékhoz, mint a borsó a héjához. Christopher Clark Cowan rendező a Sloclappal közösen vitte vászonra ezt a Los Angelesben forgatott rövidfilmet.

 

A rövidfilm a SIFU-ban látott időkezelési mechanikáját teremti újjá

 

Főhősünk egy harcművészeti kiállításon keresztül halad, miközben Fajarra, apja egyik gyilkosára vadászik. A cutscene a hű harc és karaktereink megjelenése mellett a játék érdekes időmechanikáját is érinti, ahol főhősünk minden egyes gyilkossággal öregszik.

A SIFU február 8-án jelenik meg PS4-re, PS5-re és PC-re; a PlayStation konzolokra fizikai kiadásban érkezik. Az Absolver szerzőinek új játéka többször is megmutatta, hogy mekkora gondoskodást kap a Sloclap részéről, hiszen csak a főhős akcióihoz mintegy 160 mozdulatot rögzítettek nagy alapossággal.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu