A Warhammer 40K Chaos Gate – Daemonhunters című taktikai szerepjátékban a rettegett Grey Knights rendház űrgárdistáit vezethetjük csatába! [VIDEO]

Ezen elit katonák előretolt sorai a Káosz erői ellen törnek majd utat maguknak ebben az ígéretes PC-s Warhammer TRPG-ben.

 

 

A 2021-es Warhammer Skulls Showcase mutatta be nekünk a Games Workshop veterán univerzumának következő taktikai akció-RPG-jét, a Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters-t. A címben a Grey Knights, vagyis a „Szürke Lovagok,” az Inkvizíció démonvadászatra specializálódott úrgárdista rendháza száll szembe a Káosz erőivel, a Frontier Foundry és a Complex Games pedig megosztotta az első információkat a hatalmas lovagok négy úgynevezett advanced class-járól:

  • Paladin: A Szürke Lovagok elit harcosa szupernehéz Terminator páncélba öltözik, amely páratlan közelharci támadóerővel büszkélkedhet.
  • Chaplain: A káplán szövetségesei támogatására szolgál, mivel imáival és litániáival megszenteli és megtisztítja Nurgle gonoszságát.
  • Librarian: Ez a könyvtáros nem éppen iratkukac – pszí-erejének hatalmas támadásaival robbantja szét ellenfeleit.
  • Purifier: Minden ellenséget sakkban tart azzal, hogy közelről elhamvasztja őket, így tisztítva meg e szerencsétlen teremtményeket a mutációktól és betegségektől.

 

Minden osztályhoz 36 képességet lehet majd feloldani

Mindegyik osztály egyedi fejlesztésekkel rendelkezik majd, beleértve 36 feloldható, aktív és passzív képességet. Ezek eléréséhez korlátozott számú pontot használhatunk majd fel, ami a kampány során meghatározza a specializációnkat. A Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters játékban szürke lovagjaink a „Bloom” nevű kórság ellen fognak harcolni, amit a Nurgle terjeszt a Tyrtaeus szektor világaiban.

A Chaos Gate – Daemonhunters 2022-ben jelenik meg PC-re, de előtte még belekóstolhatunk majd a Total War: Warhammer III-ba is, ami alig több mint egy hét múlva érkezik.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu