A Horizon Forbidden West mozis előzetest kap a jövő heti megjelenés előtt [VIDEO]

Emellett a Horizon Zero Dawn már több mint 20 millió példányban kelt el.

 

A Sony egy mozis trailert adott ki a Horizon Forbidden Westhez a jövő heti, február 18-i megjelenés előtt.

Ebben Aloy elgondolkodik Rost tanításain, miközben „új és veszélyes fenyegetésekkel” néz szembe, amelyekkel a játékban találkozhatsz majd.

És hogy felkészülj a megjelenés napjára, a Sony bejelentette, hogy aki digitálisan előrendelte a játékot, az mától előretöltheti azt PS4-en és PS5-ön.

A játékban a világ haldoklik, a természetet megmérgezi és megfojtja egy rejtélyes új fenyegetés. A hanyatlás lelassítása érdekében Aloy-nak nyugatra kell mennie egy olyan földre, amelyet mindenki elfelejtett, akit ismer, hogy felkutassa a járvány forrását, és véget vessen a The Red Blightnak.

A térkép az amerikai Utah-tól a Csendes-óceán nyugati partjáig terjed. A térkép ezúttal egy kicsit nagyobb, és több tucat új géppel találkozhatunk majd. Új törzsekkel is kapcsolatba kerülsz majd, amelyek közül néhány békés. De vannak olyanok is, amelyek nem azok, mint például a fosztogatók, akik felfedezték a tudást arról, hogyan lehet felülírni a gépeket, hogy háborús fenevadként használhassák őket.

A trailer mellett a Sony ma további híreket is megosztott: 2021. november 28-ig a Horizon Zero Dawnból világszerte több mint 20 millió darabot adtak el PS4-en és PC-n együttvéve, a közösség pedig több mint 1 milliárd órát töltött a játékkal. Ez elég sok példány és hatalmas mennyiségű játékidő.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu