A The Last of Us rendezője szárazon reagált egy játékos Joel karakterét ért kritikájára

Neil Druckmann a Twitteren válaszolt egy felhasználónak a második rész spoileres vitájában.

 

A The Last of Us: Part II megjelenése óta sok vitát generált a játékosok egy részének különböző kritikái miatt, amelyek arra vonatkoztak, hogy a Naughty Dog hogyan kezelte a folytatást . Ezek a panaszok nem befolyásolták a több száz díjat felhalmozó művet , de úgy tűnik, hogy kezdik fárasztani magát a játék rendezőjét.

Figyelmeztetés: ez a hír SPOILERT tartalmaz a második részre vonatkozóan, így ha nem játszottál vele, és tervezed, hogy még fogsz, akkor azt javasoljuk, hogy ne olvasd tovább.

Miután elolvasta több válaszokat a közösségi hálózatokon , Neil Druckmann nem tudta tovább, és úgy döntött, hogy válaszol egy felhasználónak, aki ismét megosztott egy kritikus képet Joel viselkedésével a saga második részében. Ez utal a változás a karakter, feltételezve, hogy a stúdió megváltoztatta a módját, hogy a főszereplő bemutatott az első The Last of Us .

A felhasználó üzenete szerint az első címben Joel egy tapasztalt túlélő volt, aki soha nem bízott idegenekben, és mindig extrém elővigyázatossággal járt el minden helyzetben. A második részben szavai szerint Joel mindezt maga mögött hagyja azzal, hogy beleegyezik, hogy egy idegen menedékhelyre menjen, ahol a második rész cselekménye szempontjából meghatározó esemény történik.

Druckmann erre reagált, ráadásul egy olyan gif mellett, amely egyértelművé teszi, hogy elege van, biztosítva arról, hogy ha Joel és Tommy nem megy el a menedékhelyre, akkor az őket üldöző hordától meghaltak volna. Emellett emlékszik egy idegenre az első játékból, akiben Joel megbízott, sőt, nem messze tőle és Ellie közelében aludt. Henryre utal, aki megvédte tőle a testvérét, Samet.

Ritka, hogy Neil Druckmann belemegy ezekbe a trollkodásba fajuló vitákba, így feltételezzük, hogy nagyon elege lehet néhány kritikából, ha végül ilyen száraz hangnemben reagál. Jelenleg más projekteken dolgozik, az egyik legjelentősebb az HBO-s The Last of Us című sorozat, ami sajnos nem érkezik meg 2022-ben.

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu