A Gears 5 alkotói több bejelentésre váró projekten dolgoznak, egy új Gears of War és talán valami máson is?

Ezt Aaron Greenberg állítja, aki szerint a The Coalition fejlesztő az Unreal Engine használatának mesterei.

 

A Mátrix feltámadása talán nem volt az a nagy kasszasiker, amire a Warner Bros. számított, de a premierje arra szolgált, hogy a gaming iparágnak a Matrix Awakens-en keresztül egy új tech demót nyújtson, amelyből megmutatta, hogy milyen játékok érkezhetnek az elkövetkező években. A demót az Epic Games készítette az Unreal Engine 5 használatával, de a The Coalition is besegített , amely most több, még be nem mutatott projekten dolgozik.

Ezt Aaron Greenberg, az Xbox marketingigazgatója jelentette ki az XboxStudio Twitter-csatornáján összegyűjtött nyilatkozatokban, ahol nem habozott a vancouveri csapatot igazi „mesterként” definiálni, ha az Unreal Engine-en való munkáról van szó.

További nyomok? Egyelőre nincsenek. Spekulálhatunk, hogy ezek között a fejlesztések között van a hatodik számozott Gears of War rész, amelyhez állítólag 2021 elején toboroztak fejlesztőket, de állítólag egy új IP-hez is. És az is árulkodó, hogy tavaly nyáron a The Coalition egyik fejlesztője a LinkedIn profilján kikotyogta, hogy egy új franchise-on dolgozik, bár ez a posztját rövid időn belül törölte.

Idén szeptemberben lesz három éves a Gears 5, egy videojáték, amelynél az észak-amerikai csapat bebizonyította, hogy teljes mértékben kézben tartja a sorozat gyeplőjét, valamint a nagy költségvetésű projektek fejlesztésére is képes.

Ami a Gears 5 tesztjét illeti, azt itt olvashatjátok el.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu