A Shadow Warrior 3 véres csatáit rögtön a megjelenés napjától élvezhetjük PS Now-n! [VIDEO]

A Shadow Warrior franchise harmadik része március 1-jén folytatja a széria előzménytörténeteként.

 

 

A Shadow Warrior 3 frenetikus harcai már jó néhány first-person shooter rajongó figyelmét felkeltették, de a Flying Wild Hog csapata egyértelműen még magasabbra szeretné emelni az elvárásokat a megjelenés előtt. Ennek megfelelően a fejlesztők egy új játékmenet-videót mutattak be, amely nemcsak egy igen véres küldetésen vezet végig minket, hanem a PlayStation-felhasználóknak is van egy örvendetes hírük: a játék a megjelenés napján PS Now-ra érkezik.

A katana ugyanolyan érvényes opció lesz, mint bármelyik lőfegyver

A japán cég ezt a döntést a blogján erősítette meg, ahol egy kizárólag a cím funkcióinak szentelt bejegyzést tett közzé. A PlayStation információi alapján a készítők egy maréknyi küldetéssel álltak elő, ahol a lövöldözést tökéletesen kombinálhatjuk a katana támadásokkal. Mindezek után a játék fő producere, Bartek Sawicki előzetesen olyan, a fegyverhez kapcsolódó mechanikákat mutat be, mint például a szintek hozzáadásának lehetősége, vagy a pengével felszeletelt ellenségektől kapott zsákmány.

Minthogy minden FPS elengedhetetlen tartozéka manapság, a Flying Wild Hog is kiemeli az ellenfeleken végzett brutális kivégzéseket és a játék fő újdonságát: a csáklyát. Bár ez már visszatérő elem néhány lövöldözős játékban, a csapat úgy érzi, hogy ez egy szuper kiegészítő, amely nagyobb mozgékonyságot kölcsönöz a főhősnek, amikor a monstrum lények között mozog.

A készítők eddig a kampány hosszáról adtak előzetest (bár meglehetősen komikus módon), és megerősítettek egy nagyon érdekes bónuszt mindazoknak a játékosoknak, akik előrendelik a játékot. A megjelenés március 1-jén várható, így már nincs sok nap hátra, hogy belevethessük magunkat ebbe a szürreális vérfürdőbe.

Forrás: Playstation.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu