A Batman első reakciói szerint Robert Pattinson lesz az „új kedvenc Sötét Lovagod”

MOZI HÍREK – Habár komoly szkepticizmus övezte, úgy tűnik, hogy Robert Pattinson Batman-alakítása dacolva az esélyekkel, igazi közönségkedvenc lesz.

 

 

Annak ellenére, hogy eredetileg a DCEU nagy dobásának Ben Affleck Sötét Lovagját tervezték, az önálló Batman film igencsak jónak tűnik – mi hétfőn, az embargó lejárta után jelentkezünk kritikánkkal – , Robert Pattinsont pedig egyes korai kritikák „az új kedvenc Batmanednek” titulálták. A szuperhős legújabb változatának londoni premierje tegnap este volt, és az első kommentek, amelyek a film nyomán érkeztek, túlnyomórészt pozitívak voltak, ami tovább fokozza a hype-ot a film jövő heti általános mozibemutatója előtt.

Amikor Ben Affleck visszalépett a tervezett szólófilmtől, a forgatókönyv átdolgozáson esett át, és Matt Reevest hozták be, hogy új színészt vezessen a főszerepben. Amikor bejelentették, hogy az új színész az Alkonyat egykori sztárja, Robert Pattinson lett, a DC-rajongók egy része felháborodott, mert nem tudtak túllépni a sztár egykori tinibálvány státuszán. Azonban ahogy a film egyre közelebb került, számos trailer, teaser és kép jelent meg, és mindegyikkel egyre többen és többen szálltak fel a Pattinson-vonatra, így most már úgy tűnik, hogy ez lesz minden idők egyik legnagyobb Batman-filmje.

Amikor bejelentették, hogy az új színész az Alkonyat egykori sztárja, Robert Pattinson lett, a DC-rajongók egy része felháborodott…

Az MTV Movies a premier utáni első kommentárokban azt írta, hogy „Matt Reeves egy körömrágós, zord és szórakoztató Batman-korszakváltó történetet szállít”; az Unilad „eufórikusnak”, az Empire „magával ragadónak” nevezte, az Insider pedig odáig ment, hogy azt állította: „Robert Pattinson lesz az új kedvenc Batmaned.” Nem rossz egy olyan filmtől, amelyet még azelőtt bejelentettek, hogy egyetlen jelenetet is leforgattak volna.

Amikor eredetileg bejelentették, hogy Heath Ledger játssza Jokert Chris Nolan Sötét lovag-trilógiájának második filmjében, az internetet elárasztották azok, akik nem tudták elfogadni, hogy egy új színész veszi át a szerepet, amit legutóbb Jack Nicholson játszott el vidám rosszindulattal az 1989-es filmben. Persze amikor a néhai színész szerepe a vásznon játszódott A sötét lovagban, senki sem tagadhatta, hogy egy különleges alakításnak lehetett szemtanúja, amely teljesen más volt, mint Nicholson alakítása a pszichopata gonosztevőről, amit az is megerősített, hogy Ledger posztumusz Oscar-díjat kapott. Számos párhuzam van Ledger Jokerének és Pattinson Batmanjének kezdeti reakciója között, ami segít bebizonyítani, hogy mindig érdemes megvárni egy előadás megtekintését, mielőtt ítéletet alkotunk róla.

A hazai rajongók március 3-án alkothatnak majd saját ítéletet Pattinson alakításáról.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu