Republique: Anniversary Edition: új változat a játékból; japán stúdiót nyit a fejlesztő [VIDEO]

A Republique új kiadása mellett a Camouflaj egy japán ágazatot is elindított, és ezt egy lokalizációban jártas legenda vezeti.

 

A Camouflaj bejelentette, hogy a jövő héten már itt is lesz PlayStation 4-re, PlayStation VR-ra, illetve Nintendo Switchre a Republique: Anniversary Edition. A PlayStationös verziókat együtt, bundle formájában is meg lehet venni 20 dollárért (forintot nem merünk írni, mert zuhanórepülésben van), amúgy alapból 15-öt kérnek érte. (Forintban ez kb. 5600/7400.)

A Republique: Anniversary Edition a stúdió első játékának új változata a Nintendo Switchen és a PlayStation VR-on. Fejlesztői kommentárral is rendelkezik, így megismerhetjük a forgószélhez hasonlítható fejlesztési folyamatok titkait is. A PlayStation 4-es verziójú Anniversary Editiont a Camouflaj a Darkwind Media segítségével valósították meg, de a PlayStation VR-ra és a Nintendo Switchre a Skymap Games segítségét vették igénybe.

A Republique amúgy egy lopakodó-kalandjáték, amiben az internetkorszak kormányzati megfigyelése van a középpontban. Egy hívást kapunk Hope-tól, aki egy rejtélyes hölgyemény. Ő egy titokzatos totalitárius államban ragadt, és be kell hackelni az állam kiterjedt megfigyelési hálózatába, mert így lehet őt szabadon ereszteni. (Itt lehetne zárójelesen poénozni, de ezúttal nem teszünk így.)

Eközben a Camouflaj Japánban elindította a Camouflaj Holdingsot, és ennek napi működtetéséért Matt Walker, a Devil May Cry 5 producere felel. Mellette a lokalizációs legenda, Alexander O. Smith dolgozik, és ő már a Final Fantasy VIII fordításán is dolgozott. Később az Ace Attorney-sorozaton, továbbá az Ori and the Will of the Wispsen is otthagyta keze nyomát. Walker a sajtóközleményben azt írta, hogy örömmel indítják el a Camouflaj történetének új fejezetét Japánban. A második bázissal erősebben tudnak a jó minőségű, értelmes játékok fejlesztésére koncentrálni. A Republique: Anniversary Edition a stúdió egy évtizedes évfordulóját ünnepli, és alig várja, hogy a játékosok megtapasztalják, mit is gondol az értelmes játékok fogalma alatt, ugyanis a Republique története sokkal relevánsabb, mint amikor az első epizód 2013-ban kijött.

A Republique: Anniversary Edition március 10-én rajtol el PlayStation 4-en, PlayStation VR-on és Nintendo Switch-en.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu