Új Infamous és Sly Cooper játékokat fejleszt a Sucker Punch?

Egy viszonylag új iparági bennfentes és kiszivárogtató, aki AccountNGT néven fut a Twitteren, azt állítja, hogy a Sucker Punch Productions új Infamous és Sly Cooper játékokon dolgozik, feltehetően PlayStation 5-re.

 

AccountNGT lehet, hogy új a színtéren, de gyorsan hírnevet szerzett magának a pontos kiszivárogtatások miatt. Többek között a Quantic Dream Star Wars-projektjét is ők szivárogtatták ki, mielőtt azt bejelentették volna, és a közelgő BioShockról is kiszivárogtattak olyan részleteket, amelyeket más ismert bennfentesek is megerősítettek. Ettől függetlenül ezt is óvatosan kell kezelni, mint a többi pletykát.

 

Amit az új Infamous és Sly Cooper játékokról tudunk

 

Nem ez az első alkalom, hogy arról hallunk, hogy új Infamous és Sly Cooper játékok vannak fejlesztés alatt. Tavaly októberben KrowNinja Twitter-felhasználó azt állította, hogy egy új Sly Cooper-en dolgozik a Sucker Punch. Ezt később az ismert bennfentes, Shpeshal_Nick is megerősítette. Shpeshal_Nick, aki a múltban is elég pontos volt, tavaly külön említést tett egy új Infamousról. Sem a Sony, sem a Sucker Punch Productions nem utalt semmire, de nem jellemző rájuk, hogy korai fejlesztés alatt álló projekteket elárulnának. Épp tegnap találtunk olyan álláshirdetéseket, amelyek szerint a Ghost of Tsushima folytatása is készülhet, így, ha ez igaz, a stúdió eléggé le van foglalva.

Ugyanabban a Twitter-szálban, amelyben az AccountNGT azt állította, hogy a fent említett játékok fejlesztés alatt állnak, hozzátették, hogy a Square Enix Forspokenje is késni látszik.

A Sony a pletykák szerint márciusban készül a State of Playre, de az AccountNGT szerint az orosz-ukrán konfliktus keresztbe tehet a munkálatoknak.

További hírek: a Housemarque új IP-n dolgozik, a PlayStation pedig a jelek szerint 2021-ben uralja a világ konzolpiacát az exkluzív címek kiadásának tekintetében.

Forrás: Playstationlifestyle

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu