Itt a megjelenési időpont a Dolmen űr-RPG-hez, amely egy új trailerben mutatja be a többjátékos módját [VIDEO]

A Prime Matter és a Massive Work Studio idén tavasszal adja ki az RPG-t PC-re, PlayStationre és Xboxra.

 

A Prime Matter és a Massive Work Studio ma megerősítette, hogy a Dolmen jövő május 20-án jelenik meg PC-n a Steamen, PS5-ön, PS4-en, Xbox Series X | S-en és Xbox One-on keresztül. Ezen információk mellett ráadásul az akció-RPG felelősei egy új trailert is megosztottak a kooperatív és multiplayer módról.

Az először 2018-ban bemutatott Dolmen egy harmadik személyű akció-szerepjáték kalandként kerül forgalomba, amely egy kozmikus horror sci-fi univerzumban játszódik , ahol az emberiség több csillagrendszert kolonizált az űrutazási technológia és a genetikai manipuláció segítségével, hogy alkalmazkodjon a környezethez.

„A Dolmen egy ellenséges idegen világba dob, amelyet Revion Prime néven ismerünk. A feladatod? Hozd vissza egy különösen egyedi tulajdonságokkal rendelkező kristály mintáit; az úgynevezett „Dolment.” Ezek a kristályok képesek lehetővé tenni a valóságok közötti interakciót, forradalmasítva az űrkutatást és örökre megváltoztatva az ismert világot” – írják le a készítők az RPG vásárlási fájljában a Steamen.

Azok, akik előrendelik a játékot, hozzáférést kapnak egy exkluzív Rebel szetthez. Ez a szett úgy lett megépítve, hogy tartós legyen, és segítsen a felhasználónak alkalmazkodni a különböző körülményekhez az űr gyarmatosítása során. „Győzd le a kegyetlen bossokat ezzel a díszes új felszereléssel, és győzd le a félelmedet is” – foglalja össze a Massive Work Studio a páncélzatot, kardot és fejszét tartalmazó szettről.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu